atért svédország és van egy kettö máshogy csinálja.mert ugye kivétel erösiti a szabját
Törölt felhasználó2020. 04. 14. 13:14
az összes vezetö a földön akár politikus akár nem buta és nem több mint egy állat söt talán az sem.aki ezt nem veszi észre magára vessen és haladjon velük szépen a szakadékba.ez pláne a vallásokra méginkább vonatkozik vakvezet világtalant,borzalom szomoru de ez van és nem más.
A Humanizmus tiltja az Evolúciót. Ez a vírus úgy valósítja meg
közvetlenül az Evolúciót, hogy a humanisták közben kedvükre hódolhatnak
kedvenc izmusuknak, segíthetnek kedvükre a rászorulóknak. Az evolucionisták is kiélhetik magukat, a tőzsde szerelmesei főleg, olyan mozgások vannak. Nem kell várni évekig, az ügyetlenek gyorsan megszabdulnak a vagyonuktól, az ügyesek meggazdagodnak.
Így már "árnyaltabb" és számomra is érthetőbb és vállalhatóbb a dolog, mert az "előző világban" és most is szerényen, visszafogottan éltem tehát nekem nincs nagyon félni valóm, de azért egy kicsit mégis félek.:))
Egy kissé idealista vagyok, ezért azt remélem, hogy nő azok száma akik egy kicsit elgondolkodnak most az egyébként békeidőben normálisnak gondolt életmódunk tarthatatlanságán, sőt károsságán, már-már önmegsemmisítő mivoltán.
Aztán az átmeneti gazdasági sokk kiheverése után egyre kevesebben lesznek majd, akik a túlfogyasztásban hisznek, akiknek a mammón az elsődleges éltetőjük. Ha pedig így lesz, akkor a jól ismert világ, ami volt, már nem fog az eddig ismert formájában visszatérni.
ugy tünik veszik aztán mások tömik,de hosszutávon simán jo lehet,biztos vesznek még lélegeztetögépet egészségügyi mindent söt gyártani is fognak ,mert ez jo üzlet,de nem a magyaroknak veszik,és adják,de lehet jo üzlet a vérplazma kábitoszer,gyerekkerskedelem,szervkereskedlem,fegyver gyogyszer,hát mikor mi.erkölcsök törvények itt már nem számitanak eddig sem de mostmár aztán jogász vezetökkel törvényen kivüliek.söt még FÖLÉ is helyezik a hatalmukat,a VAGYOK,fölé.irgalmatlan sötétség jön ,a 7 csapás elött.
Hogy nem lesz??? Arra még gondolni sem merek, mert ha ez lesz a jövő ami most van az tragédia. Akkor nagyon el kell gondolkodni az élet értelmén. Mert most még ott a remény, de ha az sincs akkor....
A hívott szám nem kapcsolható, próbálja meg hívását később... Lehet, hogy egy kicsit optimista várakozás a 2 hónap. Könnyen el tudom képzelni, hogy sokkal több lesz az, amire visszajön a "régi" életünk. Ha egyáltalán, mert szerintem olyan már nem lesz...
Én már unom, nagyon unom. Ez a 4. nap itthon, de már alig várom a holnapot, hogy mehessek dolgozni, nyisson a tőzsde egy szerűen történjen valami. Ha tehetném most legalább 2 hónappal előre pörgetném az időt, hogy legyünk ezen az abnormális állapoton túl és jöjjön vissza a régi életünk. A fórum is csak orbán, vírus, kormány szidásáról szól semmi jó kis "személyeskedés", hogy történne már valami. Szóval pörögjenek azok a percek és repüljön az idő.
Kisbüfik topikja