Másik topicban olvasom.. "függetlenül attól h milyen certit akarok venni... hiába adok megbízást piaci áron, nem is limit áron, nem fogadják be... vkinek van erre ötlete, tippe, h lehetne ezt orvosolni? esetleg más is szembesül hasonlóval? köszi :)" és azon gondolkozom hogy ekkora szakmai tapasztalattal mégis nyer az ember?
tegnap írtam Long...nem vagyok konteó hívő, de hol terjed? először Kínában, Usa ellenség...aztán Iránban, Usa ellenség...aztán a négy régi európai kapitalista ország közül a leggyengébb Olaszországban, azon belül is pont a legfejlettebb ipari körzetben...sok itt a ,,véletlen" egybeesés...
Ők akik elől mennek ....hol gyorsítanak hol lassítanak...a láncolat meg próbálja lekövetni...... "ridgewater 150 piacon kereskedik a világon, több olyan pozíciójuk van, amely egymáshoz kapcsolódik és gyakran hedgelnek más pozíciókat egy-egy pozícióval, ezek pedig gyakran változnak"
De én nem ettől a vírustól félek hanem, ami utána jön...attól félek, hogy Európa vissza fog ugrani 100 évet az időben amikor az emberek bizalma meginog a demokráciában, mert az sem a vírust sem pedig a gazdasági válságot nem tudja kezelni...
Még valamit nem értek .... kínában a karanténnal megfogták a vírust... de most már elméletileg kezd ott helyreállni a normál élet .... Meg nem gyógyult mindenki az biztos....... .ha elkezdenek mozogni ott hogy nem kezd újra fertőzni a coronavírus???????????
OTP Mol Richter Certifikát,részvény , certifikát terápiás topikja
8097.......száguldunk..