De majd jon Bruce Wayne es megallitja oket...sok-sok szurrealis elethelyzet kelt eletre, de ebben azert nem hiszek. Ki az a “felso tizezer”, mert a 7 milliardra nem jon ki a matek...a szoras mikepp lesz? Pici Azsia, lajtos Europa es USA great again??? Na, pont erre a hisztire nincs szukseg, 2012. is elmaradt erdeklodes hianyaban...
Ahogy a kamatvagas is, de jobb lenne karba font kezzel nezni, hogy menjen csak delnek, ameddig csak tud?! Jelenleg nincs jo dontes, mindent meg lehet ideologizalni, csak teljesen felesleges!
A konteoval nincs semmi gond, azt adom en is, csak kicsit tultoltak a bulit...viszont a tajekozatlansaggal annal inkabb, az olaszok a heten mar elkezdtek ezeket a konnyito intezkedeseket, lasd. lakashitel torlesztok felfuggesztese, a FED tegnap bacott oda 500 yard zold hasut a piacra kozvetve es folytatni fogja...a probalkozasok megvannak, csak a hatasfok kerdes egyelore. Jo lenne ma egy nyugis, oldalazo pentek...
Én is kezdem azt gondolni, h tervezett ez az egész. Mert mi történik? Van egy influenzánál valamivel súlyosabb vírus járvány, 2-3%-os halálozással, és erre bedöntik a világgazdaságot gyakorlatilag. Ok, karantén, utazások tiltása stb. Jajj mi lesz a légitársaságokkal, a zemberekkel akik nem mehetnek dolgozni, nem lesz fizetésük, nem tudnak hitelt fizetni, csődbe mennek cégek, nem tudnak hitelt fizetni.. Nem kellett volna már rég kiállni az államoknak, és hangosan kommuninkálni, h milyen módon segítik meg az érintett szektorokat? Pl légitársaságok, szállodák, vendéglátóipar stb, a karantén idejére nem kell közterheket fizetniük, erre az időre az állam kezességet vállal a hiteleikre, a dolgozók fizetését állja stb stb, akármi. Ehhez képest mi történik? A nagy büdös semmi(én legalábbis nem hallottam ilyesmiket, csak ajánlást h költsenek többet a kormányok, meg a fed majd jól pénzt önt a rendszerbe), bambán nézik h nulláig esnek a részvények, gondolom, meg van tervezve a beszálló, forduló pont is..
OTP Mol Richter Certifikát,részvény , certifikát terápiás topikja
8097.......száguldunk..