Pénteken volt srv is...Sándor figyel...szerintem azt tervezik, hogy valahogy srv-vel, baráti kezekkel kibekkelik ezt az időszakot...persze ha jön a válság és ez nem csak egy páni, akkor úgyse tudják megfogni...
na, ezt jó, hogy mondtad...erről nem is tudtam...a légi informatikai részről...eddig nem voltam elmélyülve benne ennyire...ha megtudsz valamit kérlek referálj majd :D
Könnyen lehet. De még szinte nulla kamat mellett is? Bár, ha lezajlik ez a pánik, akkor sokan akarnak majd bevásárolni amerikában az alulértékelt iparágakban, szóval kellhet majd a dollár.
Egy kis érdekesség, folytatva az előző napok légitársaságos vonalát. Most, hogy lett egy kisebb szegedi érdekeltség is, még jobban kezdek elmélyülni a témában. A Lufthansa Systems pár napja nyitott egy új irodát Szegeden. Nem túl nagy, 10-15 fővel kezdenek, bővítést is ilyen nagyságrendben képzelik el évente, szóval barátságos, családias környezet a cél. Azért néhány érdekes számadat, amit én eddig így nem tudtam: a cégcsoport több, mint 350 légitársaságnak dolgozik, a fejlesztett szoftverek 700 ezer járat működésében vesznek részt, évente közel 600 millió utas. Légi informatika szinte minden szegmensében benne vannak, értékesítés, irányítás, útvonaltervezés, személyzet beosztása, szórakoztatás... A budapesti irodában több, mint 450-en dolgoznak most. Most, hogy "közel" vannak, fogom figyelni őket. :)
OTP Mol Richter Certifikát,részvény , certifikát terápiás topikja
8097.......száguldunk..