Gyönyörű amit a részvény csinál, de a legfontosabb szerintem az, hogy fundamentálisan rendben van a cég, és ezért nem alaptalan egyáltalán a teljesítmény! Úgy tűnik a piacnak szükség volt az osztalékra ahhoz hogy elkezdje beárazni a papírt normálisan..!
.. és folyamatos ATH-k magas RSI mellett. Annyira nincs korrekció, hogy akár a 700 is meglehet. (Mielőtt 700-ra fordulna, előtte biztosan lesz megálló 650-nél.)
Pár napja majdnem 60 millás forgalom volt, mindent megvettek 600 körül. Szerintem lesznek még hasonlóan forgalmas napok. Mondjuk májusban ha a Baross programból befutnak a pénzek. Akkor örülni fognak 20k eladónak. Én 700 alatt el sem gondolkodom akár csak pár darab eladásán... De ha adnám, akkor apránként tenném ahogy ma is csipegették! Részemről tartás van.
Kicsi a forgalom... Hogy szállok ki??? Háromszor annyi db on van mint a mai... 700 -on adom ... Ha közgyűlés elfogadja a 107 ft ot megáll az árfolyam... Reméljük ott már pörög majd forgalom...
Törölt felhasználó2023. 04. 14. 19:53
szépen hozta a hasznot. vettem eladtam, visszavettem 3 szor annyit az is pluszban van elég jól már..stabilan növekedik az árfolyam, most már tartani kell.. Jól látod 600 felett már nem is akarok vele ugrabugrálni..tartom..
DUNAHOUSE részvény