Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Na Lányok, Fiúk! Macival 4 órán keresztül egyeztettünk Dax ügyben... most nincs időm megrajzolni, talán holnap... 3 verzió született... 1. Rohamléptekben elindulunk fel, mindenféle visszanézés nélkül, nyúlt hullám LD-vel indítva.... 12800-ig vissza sem nagyon kéne nézni majd... óvatosan a shortokkal... 2. Hétfőn lenézünk akár 12150-ig, törve az éket, ami nem ék! Utána meg sem állunk 12800-ig nagyon... h1 rsi-t lehozzuk 30% körülire... és onnan indul a felkör... 3. Verzió, hogy az ék ék, letörjük és jövünk új aljra... de akkor még a 10500-700 is képben van... napos tf ezt nem igazán támogatja... Én személy szerint az 1-es verziót látom esélyesnek... de hétfőn okosabbak leszünk...
Nem beszélve arról, hogy júniusban foci vb, amikor általában érdektelenség van a piacokon. Addig akár 1-2 ATH is beleférhet. Amcsik szerintem meg is csinálják. Németek lehet, hogy csak a vb-t nyerik meg. ATH-k majd csak ezután 😊
Igen, kérdés, hogy ennek a relatív gyengeségnek nem lesz-e vége? Két dolog miatt maradt le ennyire a daxli USA-tól: 1. bizonytalanság a koalíció körül - ezt az elmúlt 7en megoldották 2. USA ki van bukva az európai autóiparra - ezért dobták be a vámötletet, amit viszont úgy éz ki, Trump fel fog hígítani, csak beilyesztésnek szánta. +bónusz: európa is behúzott egy csúnya gyomrost az autógyártóinak a bíróságosdival - ez is egy múló jelenség. Agyát a nyaka fölött tartó német politikus nem fogja az aranytojást tojó VW-Daimler-BMW triót levágni mondvacsinált környezetvédelmi indokok miatt. Itt is ment egy beilyesztés, hogy innovációra ösztökéljék ezeket a cégeket, aztán szépen békénhagyják őket.
Ez egy emelkedő éknek tűnik, abból lefelé szokott kilépni az ár. Ez ránézésre sem trendszerű mozgás, kínlódva araszol, nagy visszahúzásokkal. Csoda kellene, hogy ebből ne forduljon le. https://invst.ly/6vym0
Daxban a ma délutáni meghúzás utáni aljról egy 100%-os cikkcakk ment fel tickre az esti csúcsára... nekem egyelőre egyre több minden mondatja azt, hogy hétfőn a dax csúnyát mehet lefele...
Többször írtam már, hogy szerintem a 12800-as visszatérő beugrató lesz a shortra... túl kézenfekvő lenne... így vagy nem megy el addig az árfolyam, és ezt kétlem, vagy majd ott szépen megáll, úgy csinálna mint ha... aztán meg kilő fel... a kicsik meg nem győznek majd rohanni... én ha felengedném a DAX-ot 12800-ig és el szeretném szedni mások pénzét, akkor tuti ezt csinálnám... ;-)
Egy kis összehasonlítás...A csúcsokról a februári esés tekintetében az SP a 78-as, míg a Dax a 38-as Fiboval küzd... ez alapján a DAX-nak valahol 13100 felett kéne most éppen szédelegnie... cserében küzd egy 40 EUR-os kilövés után, hogy abból ne adjon vissza 30-at... https://invst.ly/6vyfk
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!