Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Talán kicsit egyedül vagyok azzal, hogy még idén nyár végéig, de legkésőbb őszig új csúcsra várom a piacokat... Maci kérdezte ma tőlem, hogy de hogy? Mi fogja felvinni odáig? Hát pont az, hogy mindenki 1000 pontos eséseket jósolgat, és shortolja boldog boldogtalan... na amikor ezek majd zárnak... akkor lesznek szép D gyertyák... Ugyanakkor azt is látom a chartban, hogy 10k környékére belátható időn belül (mondjuk 2 éven belül!) le kell mennünk...
most nézem az SP -t...ha meg tudná ugorni a 2790 -et...akkor menne tovább felfelé mint az állat...akkor pedig DAX -ot is húzná felfelé... Hmm...meglátjuk..
Igy van..egész délután nem tudott menni az USA -val... én is azon röhögtem hogyha majd bezár a piac akkor a futurest fel fogják húzni...nemtudom mekkora forgalom van a futuresban, ezt meg tudná nekem mondani valaki ? aztán majd hétfőn reggel még húznak a futuressal...egész éjjel húzhatnak rajta... aztán kinyit a DAX 12.400 fölött...ahonnan lehet hogy azonnal adni kell, mert a rendes piac meg lehúzza az egészet... Ha tényleg visszazuhan ma este 22:00 -ra 12.330 -ra én is kiröhögöm őket, és hétfőn azonnal a kiszórom a longot... Hogy USA +1.22 % -ra se tudjon felfelé rendesen megindulni az mutatja akkor hogy milyen gyenge most a DAX. akkor tényleg az lesz hogy : egy szép nagy USA eséskor, DAX -1000 pontot fog esni..ahogy az elemzők is jósolták... hétfőre majdnem bejött...a 11.690 -es támasz megfogta....
Örülök hogy te is kapaszkodsz vissza...nekem is van még mit javulnom :-)) egykét alapszabály amit most be kell tartani...persze nem mindig sikerül : - iszonyatos forgások vannak a piacon..ezért átvinni bármit is életveszélyes - ne sok tőkét tegyünk fel egy üzletre, mert most olyan a piac hogy nem lehet kiszámítani és ha bukás is van rajta, legalább ne legyen olyan nagy bukó - Ha szép haszon van egy pozíción jobb hamar lezárni, mert a nagy forgások miatt azonnal fordítják a nagybefektetők a piacot - pont arra amerre te nem számítanál rá - és ledarálja a nyerőt.
Érdekesség bár én CFD-ben látom a forgalmat, hogy a délutáni felhúzás gyertyája után a lefele körben több mint 3 szoros forgalom volt lefele, mint a meghúzásban...
Ma egy "ügyfél" rákérdezett, hogy mi a franc van a daxban, meg a tőzsdékkel... meg nem megy a dax, én meg azt mondtam neki múlt héten, hogy nyárra 12800-ig elmegy minimum... és közben nem megy... (de én feljebb várom majd... új alj előtte nincs kizárva!) Annyit tudtam mondani csak, hogy a nyár vége még odébb van, és sz.patják a kicsiket, de izomból... látszólag megnyugodott... :D (Ha most a dax az esti kilövés után megint visszajön 22:00-ig 11330-40-re, én kiröhögöm őket az tuti...:DDDD )
Örülök, gratula a haszonhoz! Ma énis úgy számolom az amcsi longoknak köszönhetően zöldbe fordultam idénre, pedig brutális volt a február eleji DAX bukta. Nálam hetes-havi időtávon mennek a pozik, kb fele német fele amcsi papír - mondanom se kell, előbbi viszi, utóbbi hozza a pénzt...
A daxli naposon szerintem törte a lejtős trendet+az első fibóval (23.6%) is megbirkózott. A mozgóátlagok messze vannak, de kétlem, hogy ennyire le akarna tőlük maradni a kutyus. . Nem mellesleg már egy ideje divergencia megy az index és az RSI között: https://invst.ly/6vxye
Lutri..ez biztos... Viszont jó hír hogy lejött értem a DAX még...igy le tudtam zárni egálban a shortomat.. és azon nyomban vettem is longot... most látom hogy a Futures megindult felfele.. nem értem különben a DAX -ot... mit vártak ennyit ? az adat után esett vagy 80 pontot...mire fel ? gondoltam hogyha USA nem esik vissza akkor estére meghúzzák felfelé a DAX -ot...ez bejött :-)) még egy jó hír : a héten teljes tőkére igy is össze sikerült kalapálnom elég szép hasznot :-)) ( úgy hogy hétfőn zárni kellett volna a shortot nyitóban...akkor kb. 3x ennyi haszon összejött volna..de igy is szép)
Hozzáteszem, hogy nem tudom mit keres itt ez az ék... nem igazán tudok vele mit kezdeni, nem tudom beszámozni... fingom sincs hol tartunk... szóval továbbra is pihi.... H4 alapján azt mondom, hogy na irány akkor lefele... de h1-en meg simán belefér még egy új csúcs, vagy ennek a mai felszúrásnak a lassú megcsinálása is... de ez az ék... ha távolabbról nézem akkor csak bután lesek ki a fejemből... Szép hétvégét mindenkinek! ;-)
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!