Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
EBDAXTL12EUR warrant esetében pedig a maradványérték 0 EUR. Nem túl gyakori hogy valami 0 legyen. Certi szempontjából későn érkezett a mai longos szépítés. Az 11700-as hajnali minimumról visszajött cirka 800 pontot, de ez már a certin nem segített. A BUX viszont nagyon erős. Az elődleges támaszok igaz elestek, de a nyugati indexekhez képest, jól áll. Egyenlőre könnyedén tartja magát a december eleji szintek felett. Sztem figyelemre méltó jelenség, mert régen ilyen szituáció esetén minket ütöttek szét először. Arany, Ft sem parázik egyenlőre.
Nagyon sajnálom, ami most veled történt. Tényleg virtuóz módon rajzoltad meg általában jó előre a chartokat és azok nagyon sokszor úgy be is jöttek. Az a nagyobb időtávú esés várakozásod, amit említettél, szöget is ütött a fejembe, nem sok kétségem volt az iránt, hogy így is lesz a közeljövőben, de legalább néhány hét, 1-2 hónap alatt és nem egy éjszaka alatt gondoltam, hogy össze is fog jönni. Ezt írtam is neked és ide a fórumra is, hogy most érzésem szerint nem egy korrekció lesz DAX-ban sem, hanem eggyel magasabb szinten az esés fog következni, azaz a gyors lefelé verziód. Nálad, az én állandó hezitálásommal ellentétben most (és legutóbb ősszel) az elképzelésedbe vetett nagyon magabiztos hit és a nagy kockázatvállalás lett a probléma okozója (amely hit nélkül, mint az én példám mutatja, szintén nem lehet nyereségesen kereskedni). Remélem, sikerül kiheverned ezt a szituációt is, és sok-sok nyereséges tréded lesz majd a jövőben, ami az összes bukódat visszahozza. Ekkora örült emelkedés után nem sok kétségem van az iránt, hogy az SP 2400-as célárral kapcsolatban is igazad lesz. További sok sikert mindenben.
A certikről már leszoktam, viszont elég magas, 10x-es fix áttétű papírokkal játszom (Commerz) - ez ekkora mozgásoknál életveszélyes, egy 10%-os tüske és azt is kiütik.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!