Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
daxot huzza lefele: -tobb mint 130 napja nincs kormany -orszagos sztrajk eurusd lefordulas erot adhat, de ha usa lefordul, akkor megint kienekelte a sajtot usa az eu szajabol //felfele trend tort, ezt most ami van nem ertem, varakozas...
Megint napi aljat üti DAX. Eljött az idő a shortra úgy néz ki. A gond az, ha belépünk egy nagy shorttal, biztopsan jövőhéten felfele megy.. pedig azt kellene csinálni. Hetes dax a múlt heti dojira egy nagy fekete gyertya. Igaz támaszon van, de ha letöri megint, mint tegnap a fej-váll nyakvonalat, mintha ott sem lenne.. nagy likvidálások lesznek.
hát kifárasztott igy igaz... nem kéne folyton trédelni.. NO, valaki, aki vett DAX longot meri átvinni jövő hétre ?.... elég gyenge még mindig minden... pedig már emelkednie kéne.
Nem jó a piac. Lehet egy friss trader jól elkapja, mi most kifáradtunk. Kifárasztott a rángatózás. Engem biztosan. Tavalyi gyönyörű szériám megtört, így jobb ha várok egy újabb szép trendelő piacra.. addig biztos vagyok benne, hogy égetném a zsetont.
én is pont igy vagyok..:-(( lehet nem is szabada bekapcsolni a gépet.... ( tegnap kicsavarták a kezemből a jó kis shortomat...:-(( ez bosszant..12.220 körül..azon mondjuk egálban voltam...de mára szép lett volna..)
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!