Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Jó ideje jelzem, hogy ez várható ami most történik! Holnap ha lesz is korr, szerintem nem lesz nagy, mert ilyenkor nem hagyják a shortosokat kiszállni... max egy csativisszateszt, vagy résbetöltés esetleg... de az sem aznap szokott lenni mikor meglódul...12408 környéke nekem alap elvárás... de inkább a 12530-40-es zóna mutatna nagyon jól...Holnap a Draghi sztorinál érdemes lehet majd figyelni mert dobhatnak jó beszállót esetleg...Íme a hosszú távon shortos elképzelés:link
A longos szerint a helyzet hasonló, de ott egy induló hullámot fogunk látni, és láttuk az aljat, irány 13400-500-as zóna... Ezt még most nem lehet eldönteni, majd ha ott tartunk... de addig is a trend most long...
Hát nem tudom, ekkorát emelkedni így kereskedési időn túl. Holnap +2 százalékban fog kezdeni a végén. Akkor meg minden shortost kiráznak, és ők fogják vinni hátukon az emelkedést
Hát úgy tűnik a DAX réssel fog nyitni, a kérdés, a BUX mit fog csinálni. Éreztem hogy ki kellett volna szállni 700-nál, de kapzsi voltam, így full shorttal várom a holnapi napot. Az SNP 0.2% erősödésre a DAX már 0,6% erősödött
annyit azért nem forgolódom. Shortolok majd ha látok rá okot. egyelőre long van menni fogunk majd 39k felé és talán a 40k is meglesz idén.
Már jóval szivatósabb a piac, de még nem volt tető. Lefelé nincs eladó egyszerűen. DAX is vágtázni fog.
A magyar kisbefektetők várakozásait tükrözi, vagy a pozícióikat így kezelik (átkötések, hedge...), ennyit elég is tudni, önmagában ez is érdekes. Ma dax-ban 154,5 millió Ft értékben kötöttek longot, 205,8 millió Ft értékben short ügyletet.
Most melyik certifikát lesz a TS68 és a TL 80 "utódja" ?
TS71 -et már be is állítottam..
és a long oldalról ? még nem néztem meg...
ezt lezárom ami van..majd ha sikerül...aztán megyek én is át az újba..
DAX lefordul.
SP -is megy lefele...
holnap gap down nyitás..és egész nap tépik fel megelhet :D
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!