Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Lezajlott a BÉT éves közgyűlése
2017. május 11. 11:25
Ma tartotta éves rendes közgyűlését a Budapesti Értéktőzsde, ahol elfogadták a tavalyi évről szóló üzleti jelentést, a számviteli beszámolót, valamint a könyvvizsgálói és fb jelentést. 2016-ban közel 73 millió forint adózott eredményt ért el a tőzsde.
A hazai cégek vezetőinek egyik legnagyobb éves konferenciájára kerül sor június 8-án a budavári Hiltonban. A Business and Finance Summiton a CFO of the year díjat is átadjuk. Ne maradjon le!ÁTTEKINTÉS|RÉSZLETES PROGRAM|ÁRAKJELENTKEZÉS hirdetés
Piacfejlesztés mindenekfelett Csütörtökön lezajlott a BÉT éves rendes közgyűlése, mely nagy meglepetést nem hozott, az eseményen elfogadták a tavalyi évi beszámolót, valamint a könyvvizsgáló és a felügyelőbizottság jelentését
Tavaly tovább növekedett a részvénypiaci forgalom a magyar tőzsdén. Az átlagos részvénypiaci forgalom 9,6 milliárd forint volt, míg egy évvel korában ez az érték csupán 9 milliárd forintra rúgott.
A BÉT árbevétele közel 2,2 milliárd forint volt tavaly, amely szerény mértékű erősödést jelentett 2015-höz képest. Ez döntően annak volt köszönhető, hogy a kereskedési, valamint a bevezetési és forgalomban-tartási bevételek növekedése ellensúlyozni tudta az információértékesítésből származó bevételek csökkenését.
A BÉT működési költségei és ráfordításai jelentősen növekedtek 2016-ban, amely részben azzal volt magyarázható, hogy - a magyar tőzsde korábban meghirdetett stratégiájának megvalósítása érdekében - folyamatos beruházásokra került sor a piacfejlesztés területén. Továbbá nőtt az igénybevett szolgáltatások költsége, illetve a személyi jellegű kiadások is növekedtek annak hatására, hogy növelte személyi állományát a BÉT tavaly.
A BÉT 2016-ban 383 millió forint EBITDA-t ért el, amely csökkenést jelentett a korábbi évhez képest, amikor 863 millió forint volt az EBITDA. Az elfogadott beszámoló alapján közel 73 millió forint adózott eredménnyel zárta a tőzsde a tavalyi évet, ennek teljes egésze az eredménytartalékba kerül, vagyis osztalékfizetésre nem kerül sor annak érdekében, hogy folytatódhasson a piacfejlesztés és a korábban meghirdetett stratégia megvalósítása.
Megválasztották az igazgatóság tagjait A BÉT új igazgatóságának tagjairól is szavaztak a közgyűlésen, ennek eredményeként Dr. Bacsa Györgyöt, Dr. Balog Ádámot, Barlai Róbertet, Fucsala András Miklóst, Kuti Zsoltot, Máté Gézát és Végh Richárdot igazgatósági taggá választották, míg az igazgatóság elnökének Végh Richárdot választották meg.
Gerhardt Ferenc a felügyelőbizottság elnöke A Budapesti Értéktőzsde felügyelőbizottságának tagjait is megválasztották: Bartha Lajos, Gerhardt Ferenc Dr., dr. Kardkovács Kolos Viktor, Kása Orsolya, Régely Károly és dr. Selmeczi-Kovács Zsolt kapott megbízatást. A jelenlévők Gerhardt Ferencet választották a felügyelőbizottság elnökének.
Igen, ez látszott Kexelo képén is, jelölte Ő is a divergenciát.33200nál lehetne egy fej-váll nyakvonal kb..
Na de ne szaladjunk előre, egyelőre fel megy.
"csonka" 5, bux-ban előfordul, mutyi piac jeligére... mivel soxor egyszereplő mozgatja...
ami mellette szól, az w3 rsi low, ahogy felfelé is magasabb rsi-vel párosodik 3.hullám, így lefelé ki lehet logikázni... ;)
ja, divergenya beszédes...
btw: dax m30 elliotti értelemben hsz, (e) overshootinggal fűszerezve? (bár rsi kép nem passzol) :)
link
Én a fűnyírást rábíztam egy ilyen alkoholistára..aki favágó volt...
vettünk egy damilos fűnyírót...azzal szépen lenyírja mindenhol...nincs nekem sem időm fűnyírásra...csak a ház előtt nyírtam le fűgyűjtővel..ahol látják..
-----------------------------------
neked meg menni kell házakat eladni :_))
pörögjön a bizisz..
--------------------------------
meg még a tőzsdét is figyelni kéne...hát nem könnyű...
én is egész ap dolgozom...sütjük a lakodalmat most is..
Ebből az ékből meg elvileg lefele kellene hogy lejöjjön, valahová ahol az "A" pontot teljesíti...
na meglátjuk mi lesz...
még nem is biztos hogy lesz korrekció..németek meg nem is bírnak esni.
Én azt a lenti piros iii-iv-v-öt nagy hibának látom.
De köszönöm a képet, bárkinek igaza lehet. A két elképzelés ugyanazt mutatja kb.. a számozás más. A lenti 4-5nem jó szerintem, de annak jelen esetben nincs momentuma itt fent. Indikátor beszédes
Most én is azt nézem hol kéne adni.Ha EDnek nézem még egy lökés lehetne fel.Napos gyertya is dojizhat a kanócok miatt, pár pillanatra le is tolták dojira előbb, de még van 6óra kereskedés.Megvárom a délutánt. Ma megint jó idő van, kéne füvet nyírni, bringázni, házakat felvennem..
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!