Valószínűleg a közeljövő egy fontos kérdése lesz ez Magyarország és Európa számára.
Rengeteg bevándorló érte már el Európát és túlnyomó többségük háború sújtotta övezetből,országokból érkezett így kitoloncolásuk nem megoldható.
Európának közösen megoldást kell találnia a helyzetük rendezésére ahogyan arra is, hogyan "védjék" meg a 3 leginkább kitett schengeni határral rendelkező országot.
Rengeteg megoldásra váró feladat halmozódott fel az EU döntéshozóinak az asztalán.
ui: trollok, kötekedők,akadékoskodók,off-olók kíméljék meg azt a felületet!
Azokat várom a beszélgetésre akiket érdekel,és fontosnak tartják, hogy mielőbb megoldás szülessen a modern kori népvándorlás következményére.
hallottam már hírét a mesterlövész világrekordernek mondjuk érdekes lehetett ilyen lelki teherrel élni, de a nemzeti hős státusz biztosan kárpótolta ezért
így már rémlik vmi a "különítmények" kapcsán érdekes adalék volt számomra a finn "bezzeg" példa, ahol fajlagosan kb. 100-szor nagyobb antikommunista vérfürdő volt mint nálunk és a fehér gárda 1944-ig zavartalanul működött https://finlanddivided.wordpress.com/the-white-terror/ lényegében ez volt a finn hadsereg kérlelhetetlen antikommunista gerince ilyen előzmények után az ő esetükben nem játszott a fegyverletétel opció Finnország kb. emiatt menekült meg a szovjet megszállástól
a FED kapcsán a krach szerintem jó sansszal újabb lazítást fog eredményezni, az EKB azonban inkább kamatot fog emelni (kb. ezért várok évek óta szárnyaló eurót....) a "válságkezelés" "eredményei" miatt pedig szerintem ez a válság sokkal súlyosabb lesz a 2008-asnál....
jut eszembe, ha már megint előhúztad a kedvenc aktuálpolitikai vesszőparipádat, újfent kihangsúlyozom, hogy semmi kifogásom az ellenzék győzelme ellen áldásom rá!:)
hű de nagyvonalúan bánsz a címkékkel:) és milyen egyoldalú a megközelítésed... ilyen alapon én is "propagandaszócsőnek" minősíthetnélek titeket, de nem teszem... ami pedig a "konteókat" illeti egy dolog biztos: rendkívül érdekes dolgokhoz lehet eljutni ily módon
az aktuálpolitika szimplán irreleváns zaj, azt pedig továbbra is tartom, hogy bárki is nyer, nagyon meg fogja szívni... szerintem inkább a hazai és a nemzetközi alaptrendekre érdemes fókuszálni... mint az idézett Szamuely leszármazottak is bizonyítják ilyen vonalon is felettébb érdekes sztorikba lehet botlani Helen Szamuely neve nekem az alábbi könyv előszavában szúrt szemet... https://drive.google.com/file/d/0Bwye6EwCC0qzVEg0MFk4cDNGc0k/view erre a könyvre különben sok mindent lehet mondani csak azt nem hogy irreleváns és jelentéktelen folyamatokkal foglalkozik
én inkább a kedves papán döbbentem meg aki persze csak névrokona volt a "hírös" Tibornak... de talán még a népbiztosnál is nagyobb vargabetűk voltak az életében és micsoda kapcsolatok...
Bevándorlás társadalmi és gazdasági hatása.
Rengeteg bevándorló érte már el Európát és túlnyomó többségük háború sújtotta övezetből,országokból érkezett így kitoloncolásuk nem megoldható.
Európának közösen megoldást kell találnia a helyzetük rendezésére ahogyan arra is, hogyan "védjék" meg a 3 leginkább kitett schengeni határral rendelkező országot.
Rengeteg megoldásra váró feladat halmozódott fel az EU döntéshozóinak az asztalán.
ui: trollok, kötekedők,akadékoskodók,off-olók kíméljék meg azt a felületet!
Azokat várom a beszélgetésre akiket érdekel,és fontosnak tartják, hogy mielőbb megoldás szülessen a modern kori népvándorlás következményére.
Köszönöm!