Az Ott-one beszámolóban valóban nem volt haszon a gépeken, de ugye a kínai fél és OTT-one közé be volt ékelve az ISrV ZRt,. Na náluk meg volt látszik a beszámolókban,a két év alatt majdnem 1 milliárd adózott eredmény....
emlékeim szerint itt épp azt kommunikálta a cég, hogy nem volt igazán profit a bizniszen, csak felajánlották a kapcsolataikat. A számok se mondtak mást. az OTT1 -nél nem a lélegeztetőbiznisz volt a beetetés, hanem a rengeteg bejelentés a mindenféle megállapodásokról, amiről csak azután derült ki, hogy semmi nem lett egyikből se, miután a MNB kötelezte nyilvánosságra hozni azok eredményét. És akkor már nem is volt kereskedhető a cég ráadásul.
Látom ,érzékelem ,hogy csípi a bors a szemed. De kérdem ,mi történik ha Orbán mégis marad? Marad a Duna, a Tisza ,meg a külföldi turné? Légy szíves válaszolj-.
En sen tudom mire kepes. Jelenleg MP az egyetlen akivel van esely a kormanyvaltasra. Nem is kerdes kire kell szavaznom.MP re. Pont. Amit tudok, a jelenlegi bunozo csure kormanyt latni mar nem akarom. Csak a racs mogott.
attól, hogy többször leírjátok, nem tudjuk MP mire képes. Csak sejthető. Én nem várnám megváltásként. Nem hiszem, hogy a tőkepiacok lesznek az első gondolata jelenlegi poitikai/geopolitikai viszonyok közt.
Meg egyszer mondom: az orszag bankjabol, a jegybankbol, a szovevenyes alapitvanyaibol szazmilliardok hianyotnak. Mir mond orban? “Az MNB egy fuggetlen intezmeny”. Haha. Mit akart ezzel mondani? Azt csinal amit akar? Vagy, h semmi kozom hozza? Vilagszegyen. De igenis van. Ebben az orszagban mindenert te felelsz, te gyoker orban! Te vagy a miniszerelnok. Remelem, mar nem sokaig. Sotet tortenelem leszel, mint hitler, v sztalin.
Majd a vendégmunkások meg felzabálják az összes aranyhalat és kacsát a fővárosi állatkertből🤣🤣 Az országnak pont ilyen miniszterelnökre van szüksége ugye?😁
Ez igy van. Itt lelegeztogep-mutyi is volt. Elotte masfelek. A jelenteseiik hazugsagok sora. MNB hagyta. Aztan egyszer csak bedontotte a ceget. Felfuggesztettek vegleg. Tudtak, nem lesz itt mar uj konyvizsgalas. Eselyunk nem volt menekulni. Azt mondjak, irjak, a szalak az orban csaladig vezetnek. Itt kevert a hazi nogyogyaz, tuzko nandor, aki orban aron uzlettarsa. Mit kerestel itt? Penzt. Rablas, csalasok, fiktiv uzletek, hamis, megteveszto jelentesek eveken at. Az MNB bunreszes. Hova tuntek szazmilliardok az MNB bol? Az orszag lenagyobb bankjanol, a jegybankbol? Bunozok minden szinten. “Csaladbarat” kormany. Csalasbarat kormany. Mit akarunk meg ezektol? Em csak annyit, h TAKARODJANAK. Remelem, a Tisza elonti a Dunat es Pestig er majd. Nincs mas eselyunk, jovonk. Hajra Magyarorszag! Hajra Tisza! Szep napot mindenkinek!
nem tudom hol kéne feljelentést tenni, rendőrség vagy mindjárt az ügyészségen, mert akar milyen régen volt, itt bűncselekmények sora történt, ezt a céget direkt csődbe vitték, bizonyos szarháziak meg igen jól jártak. nem kéne hagyni, és ugyanez a sztori a SET-nél is, azt is direkt csőd. és a legutolsó esetről még nem is beszéltem, a KÁRPÓTLÁSI JEGY ügy, ahol orbán egy tollvonással eltörölte a jegyet ---amivel nem is lenne gond, de ---- nem fizette ki a jegyek ellenértékét, senki nem kapott semmit, ellopták, sok ezer ember pénzét. hát már ami itt megy ez már szabályos maffia állam lett, szemrebbenés nélkül semmiznek ki embereket, ---vállalkozókat is, akinek jól menő üzlete megtetszik a hatalomnak ---- én már csak a Tiszába tudok bízni, talán ök elővennék ezen ügyeket, és rendbe tennék, mindenkit kártalanítani, a szövevényes bűncselekményeket meg felderíteni.
Egyet érzek és értek ! Set t anno minden picuri mityuri dologért küldték pihi v elkülöníti Odaát meg semmi szankció nem látni vagy nem jó helyen keresem? Ha megnézzük jogszabályt 5 munkanapot kellett volna hagyni a figyelmeztetés után ?! Nagyon szomorú sokunknak jópár millió elúszott 😭😓
OTTone