OTToka 2,7 milliárdos szerződéssel a zsebében gondolt egy
merészet, lépett is nem egyet, négyet. Ez őt is meglepte, hisz mostanában nem ment hírten ennyit előre. Imbolygott toporgott mi is legyen, közben a vakond 260-nál egy kupacot
teremtett szépen. Vakarta fejét most mi légyen, hírtelen átugrotta és ennyi
kérem. Csak úgy kopogtak a csodálkozó tréder álkapcsok szépen, ilyent nem láttak
messze-e vidéken.
Ottoka tovább könnyebben lépdel nincs súly, beragadt és
forintozó tréder. 280-hoz közelítve szeme mit lát somlói galuska a kedvence nem
azt tolták elibe! Épp azon tűnődött,
hogy egye kanállal vagy letolja egészbe, mikor vége lett a kereskedésnek e
hétre. Sebaj, valószínűleg a galuska megvárja. A kérdés nem az, hogy elfogy, hanem
kell-e kanál vagy hamm megy le egészbe?
Kedves olvasó neked is van dolgod, vegyél OTT-t és megoldódik
egy gondod. Tehát vidd be a vételi megbízást ízibe, nem kell aranyat-ékszert
vinni a bizibe.
nem hát, ez ugyanaz a dinamika, ami 85-től 240-ig vitte futur sem tiszta speka, szerintem ott is készül valami valódi tartalom itt csak a trombitás félnóta színére utaltam
Szerintem ez most nem speka felhúzás. Azt nem így csinálják. Meg egyszerre csak egyet papír spekáznak. Az meg szerintem a Futurt kgy ralli most. Nincs részvénye, de sok nyerőt mindenkinek.
Üdv! Mert egyre többen, egyre jobban bizakodóak, látják az emberek, hogy elmozdultunk.. Itt is naon nagy türelemnek kell lenni... További szép napot! 😀👍😊
,,Fundában elég egyszerű a helyzet 13-16 ft os epst várok idénre, de mintha gyorsabb is lenne a tempo ennél.....,, Szerintem is felgyorsult a ,,tempó,,. Hasonló a meglátásunk ezen a téren is. Igen, kevesen vagyunk a régiek közül akik a fórumra beírnak, azonban úgy gondolom sok régi olvasó van. Színesebb a fórum egy ideje:-)
Köszönöm AD! Te is sokat segítettél....és a Te téglalapod teteje meg 318 an van, de az első célár 284 tulajdonképpen meglett! Nem szeretnék előre szaladni( sem időben sem árban) , de elkél majd egy kis segítség TA alapon, ha meghaladnánk a 320 as szintet. Fundában elég egyszerű a helyzet 13-16 ft os epst várok idénre, de mintha gyorsabb is lenne a tempo ennél..... Majd jönnek a jelentések: meglátjuk.... Köszi mégegyszer: most már tényleg megyek pihenni. Jó pihenést, nyaralást!
Grat! Ta és Funda ;) Alakul a nyugdíj alap :) a sok hőzöngő most egymást tapossa h vehessen, pár hete még nem tartottak normálisnak :). A győzelem a tudásé és a kitartasé! Respect!
Kedves IF, szeretem a beírásaidat minden bizonnyal az eq és az iq is a helyén lehet:) Én is voltam a millin anno: beszédes lenne tudni, hogy az akkori sok lelkes “ venni “ csapatból vajon mennyien maradtak? Én maximum 4-5 főre gondolok, de lehet , hogy csak hárman vagyunk, akik kitartóak , és belelátják azt az értéket a “ sztoriba” , ami most kezd testet ölteni! Én nagyon örülök ennek a józan hangnak, és kívánok kellemes hétvégét! ;)
Gondolom a kedves mínuszoló fórumtárs nem vette a fáradságot és kelt fel egy december szombat reggelén megtartott befektetői tájékoztatóra. Az én feltételezésem az ott elhangzottakon és gyakorlati tapasztalatokon alapszik.
OTTone