Akkor neked is több 100k-d van, gondoltam egyébként, hogy te is nagyobb büfi vagy itt. Hajrá, sok nyerőt kolléga! :-)
Menjen fel 100-ig, ott szép lesz adni. :-)
evvel egyetértek ezért kell elejeén felszállni és még mielött megáll a vonat gyorsan leugrani,mert utána özönlik a nép ,mindegyik kicsiben az lesz csak nehogy egyszerre induljon a lavina,ekkora emelkedés után jön a fekete leves
...én nem tudom mi történik... de úgy gondolom, hogy azok veszik ezt meg a többi kicsit akik vagy kimaradtak vagy már kiszálltak a KONZUM-ból vagy az OPIMUS-ból és a napokon át tartó limites emelkedés miatt esélyük sem volt visszaszállni. Így a többiben próbálnak kárpótlást találni...de lehet, hogy butaságot gondolok. meg az is lehet, hogy túl gondolom...talán kár is kombinálni. Majd utólag talán kiderül.:)minden esetre most 45.
El kell találni majd a jó kiszállót mindenben, ezen agyalok én is, viszont most még nyugodtan szemlélem a napi eseményeket, jövő hétnél előbb nem hiszem hogy eladáson kellene gondolkozni. Látva a mai vételi erőt minden papírban!
Így van, még jó pár napig tarthat a rally, meg sem merem tippelni hol állhat meg. Ott1-ben is van növekedési story, itt sem alaptalan az emelkedés.
Konzum meg megy 1000 fölé szépen!
Bármi lehet, a lényeg, hogy amíg tart a Konzum-Opimus rally addig minden menni fog fel valószínűleg, minden valamire való kicsit futtatni fognak.
Akár az Ott1 is mehet fel 100 közelébe emiatt.
Már a Nordtelekom is 5Ft, minden szutyok emelkedik :)
Valóban az lesz hogy ha a Mészáros papírok megborulnak akkor a többi is.Csakhogy azokban most sztori van, nincs miért fordulniuk.
OTTone