Ezt a Fuso dolgot nem is tudtam. Régebben láttam itt a topikok között hogy Fuso rally de amikor belenéztem csak anyázás volt, meg ómlik meg hasonló faxságok.
Aki ismeri a cég jelenlegi helyzetét, várható jövőképét az veszi keményen, Fuso már a múlt, most komoly dolgok vannak készülőben, szerinted mi másért vennék?
egyetértek!
Áruljátok már el, hogy mit vártok ettől az exFuso cégtől? De komolyan!
Mi alapján, mi miatt kellene emelkednie? Milyen story, hátszél, mutyi, stb. van benne, ami valóban indokolná az emelkedését az Opimushoz és a Konzumhoz hasonlóan?
"Szerintem ez csak a Konzumból, Opimusból kiszorúlt kis spexek kétségbeesett erőlködése."
Ezzel elég sok embert degradálsz feleslegesen...50 felett majd jelezd azért hogy vagy.
Sajnos ezzel a fals kitöréssel csak egy még komolyabb fal generálódik és még több beragadt speki lesz. Ennek a papírnak még szerintem nincs itt az ideje, de látva a céget szerintem nem is jön el... Sajnálom azt aki most beszorúl.
még lesznek kiszállók akik azt hiszik hogy majd be tudnak szállni a Konzumba, Opimusba valamint a régről beragadtak. Gondolom el lesz 40 előtt 1-2 napot
Szerintem ez csak a Konzumból, Opimusból kiszorúlt kis spexek kétségbeesett erőlködése.
Tudomásúl kell venni, hogy itt nincs Mészáros, csak pénzhiánnyal küszködő menedzsment összesen 10 alkalmazottal.
A 31-es részvényeiket pedig ezután bármikor boríthatják a piacra, ha pénre lesz szükségük. Márpedig lesz (bérleti díjak, fizetések, fejlesztések) és azt ti adjátok majd nekik. Ezért vannak a tőzsdén.
A jelenlegi vételi oldalon pedig sajnos egy komolyabb mennyiséget se lehet eladni.
OTTone