Lehet, hogy igazad van, majd meglátjuk. 2009.03. hótól indult 3. hullám 38 %-os fibója jelenleg 9700. Egy háromszög mély A-val kezdve kiadhatja. Lenne sivalkodás. ;D
Köszönöm.Nem többéves korrekció értékére vagyok kíváncsi, hanem arra az értékre (leginkább várható, esetleg minimum, maximum), ameddig a D1 napos charton a következő nagy hullámmal le kellene mennie, ha innen a 13500-14000-es tartományból (az általad zöld V-tel jelölt pontból) végre lefordul.
Ha már tipp, akkor a 10k-tól sztem elbúcsúzott a kutyus. Sok mindent írhatnék a véleményemet alakító okokról, de a tõzsdén végül csak a pozi számít, nem a vélemény. :)
A tetőzés számított értéke 14k, de nem muszáj odáig elmennie. Több éves korrekció értékeit várod tőlem? :) Erre jelenleg csak tippelni lehet: nagyjából 10k mélypontot saccolok.
Szia Nella, A jó kis chartod alapján szerinted mi a leginkább várható érték a zöld V-pontra, ahonnan a DAX-nak le kellene fordulnia, és meddig kellene az onnan induló nagy lefele hullámnak lemennie legvalószínübben, illetve minimum és maximum? Hogy látod?
Szeretem magam erősen visszafogni, ha ilyen, a 'semmiben lógó' chartokról van szó. Szerintem még az EURUSD sincs olyan 'hosszú', hogy rendes nagy TF kontextust érdemben tárgyalni lehetne... Ennél csak annyi 'biztos', hogy eddig volt két parabolikus jellegű elszállás, pedig még csak 'bébi' a cucc. Hja, ott 2015-6 környékén én is nézegettem, hogy mit is lehetne ezzel kezdeni... De arra jutottam, hogy nincs hozzá rendes eszközöm, sz'al vettem helyette opimust 4-6HUF között... (Amit utóbb kidobtam valahol 10-20 között, persze...)
Amit biztosan tudunk, az az, hogy: - 1241-ig impulzus jött föl - onnan 170-ig hármas korrekcióval ment le - 170-től kezdve formálódó ending diagonalnak tekinthető az emelkedés (3-ik vagy 5-ik hullám) Ez alapján a Bitcoin eddigi története formálódó "abc" korekcióként értelmezhető. Jelenleg 2950 törése lenne az a szint, ami
lehetséges fordulót sejtetne, 1241 törése esetén már eshet tovább akár
170 alá. ui.: Kisvuk, ha jól emlékszem, 250-280 körül zsákolta - igaza volt.
Csak valami kiforratlan. Ha a 2013-as csúcs második hullám volt, akkor a mostani szint ideális negyedik... De egy ilyen impulzushoz nincs érvényes tágabb kontextusom.
http://keptarhely.eu/view.php?file=20171102v00m7bsf3.png Nomost. A képen a két piros keret a megfelelő időtávon szemlélve lényegében tökéletesen azonos. - mindenféle ál-funda marhaságon túl, pusztán a chartra alapozva tökéletesen elképzelhető, hogy a dolog még akár többször is ismétli majd magát: ha így lesz, akkor - abszurditása okán - még tippelni is nehéz, hogy hol lenne a következő csúcs. - de addig is: most valamikor lesz egy tető, aztán pedig jó hosszú (évek: évtizedek?) konszolidációs időszak... - és még az se biztos, hogy a 'történelem' ismétli önmagát (bár a magam részéről elég nagy esélyt adok neki). Konklúzió: nem ez a megfelelő idő bitcoint kereskedni.
jó lesz az a mályva (5) egyszer (ami nem fért fel helyhiány miatt a rajzra)... :)) pláne ha még azt is hozzávesszük, hogy Glenn Neely 1988-ban (!!) közzétett prognózisa szerint a DOW nem előbb mint 2020 elejére, ill. nem később mint 2060 végére el kell hogy érje a 100.000 pontot. ))
ELLI(o)TT KLUB