4 nap van a lejáratig, elképzelhető, hogy már nem tudja magát összeszedni. Vagy épp az ellenkezője, óriás rali is, de ez már szerencsejáték. Akinek futures van, az már ne vegyen januárit. Aki olyan etf-eket néz, ami mindig a következő lejáratot tartja, az várja ki ezt a 4 napot.
Sziasztok, hogy látjátok? Nem néz ki rosszul, ha nagyon nem ejtik be 15.30ra akkor lehet belőle valami.. fordulat látszik talán? Én bízom a longomban, tartom erősen..
Lewis balfasz, csak napról napra leírja ugyanazokat az unalmas, nyögvenyelős, semmitmondó kliséket. Az ő elemzése nagyjából semmire sem jó, de azt hosszan adja elő. Leginkább szezonális befektető, nem nevezném elemzőnek, valamikor novemberben az alján megveszi és december/január csúcs körül elad. Évente egyszer kereskedik gázzal. Arslan Ali elemzései nagyon jók napizásra, nagyon jól meghatározza a kulcsszinteket. Hyerczyk időjárás, tározó és kereslet adatokra fókuszál. De Bruce Powers több, mint 20 éve csinálja és profi a cahrtjaival. Muhammad Umair elemzéseit is meg szoktam nézni, ő mindenhová fülescsészéket lát, de néha bejön.
Az FX Empire-n jó elemzések vannak, szerintem mind a három, aki gázzal foglalkozik, hozzáértő. Ettől függetlenül nagyon rövid távon sokszor mellé is lőnek (ami a gáz kiszámíthatatlansága miatt egyébként nem meglepő).
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.