Hát az utóbbi időben kezd ez is kicsit a Médiás fórumra hasonlítani. Van saját colop-ünk, meg csilliárdokat kereső hypertrader-ünk is megint. :D Erősen gondolkozok rajta, hogy már én is csak a Karácsonyi, meg az Újévi jókívánságokat fogom beírni. :)
Elsőre gyönyörűen vissza fordult a korrekciós mozgás 1.1464ről, az alatt a szint alatt indulhatna meg egy kicsit nagyobb mozgás ... 1.1440 nem megy le így Már ha M15/M30 nézünk beszélünk
ezen a héten lehet hetes kitörés,múlt hét pénteken ezt tartottam legvalószínűbnek,csak túl bonyolítottam a 8 órás szintekkel meg a korrekcióvárásával,ezért jobbak a kisebb idősíkok abszolút jól kereskedhető lett volna a hét.
Annak adnék most nagyobb esélyt h csinálnak egy trend fordítást napos/hetes szintek törlésével s utána lesz egy nagyobb korrekció de már short kép nélkül ... nem 1.1360 alá menve... Vagy marad a bizonytalanság de akkor se megy 1.13 alá
a tegnapi foghúzás miatt megúszta a béka meg a boci is :) mindegy év vége van,jó volt ez az év :) Mondjuk a múlt heti 32 % után nem gondoltam volna,hogy csütörtökre -5% körül lesz a heti teljesítményem :) Mindenesetre jövőre maradok a bevált 15-30 percesen a 4-8 órásokat meghagyom Csolinak :) :)
kb hasonlóan látom,most inkább a 4 órás 1.1412 alá zárása érdekelne 17 kor,az már 55 % esélyt adna szerintem 1.137 törésének,ami fordíthatná az irányt,
EUR/USD