Now, the interesting thing about the EURUSD's trend since May is that it unfolded in five waves into the recent low. The fifth wave has kept extending, going past our idealized price targets. But one day (soon) it will end, and EURUSD will zoom upward.
You can only wonder what fundamental reason analysts will ascribe to the coming rally.
Az euró árfolyama a paritásra gyengül 2017 januárjára, majd ezt követően, 2018 első hónapjában már csak 90 dollárcentet fognak adni a közös európai valuta egységéért - jósolják a Goldmand Sachs szakértői a MarketWatch tudósítása szerint. Az amerikai befektetési bank számos más devizapár árfolyamára adott prognózisát is felülvizsgálta.
a hsz-t nem én mínuszoltam le (mondjuk ezt te sem állítottad), csupán utánanéztem a neten a a szóban forgó forecast kontextusának, majd közzétettem a következtetéseimet.
Olyat nem írtam, hogy lényegtelennek találtam, csak azt h.: "Ennyit a prognózisokról."
Ha az eredeti hsz-edbe egyből beírtad volna a linkek mellé, hogy mit gondolsz ezekről a prognózisokról, akkor egyikünknek sem kellene feleslegesen pazarolnia a drága karaktereket.
Sajnos továbbra sem tudjuk, hogy mit akartál jelezni ezekkel a "moneypulátoros" prognózisokkal. )
Látom, -1-et ért az "EUR/USD - Barclays, Goldman Sachs, HSBC, Reuters" - post a névadó topicban. Gondolom, azért, mert ezer éve ismeri/olvasta, megosztotta, értelmezte és lényegtelennek találta fórumtársunk, mit kommunikálnak a nagyon nagy moneypulátorok.
Akkor jöjjön valami relatíve friss és könnyen emészthetőbb, ez esetleg megfelel?:
a forexen szerintem nem igazán működik a "kényelmes" stoppolgatós TP-zgetős stratégia... legalábbis swing-TF alatt szinte biztosan nem.
vagy napizni kell, de azt nagyon intenzíven... 50-100-xxx pozi naponta manuális zárás-nyitással vagy pedig felmenni swingre, és ott hetesen tervezni, naposon/H4-en beszállni. Vannak akik a szembenyitásra esküsznek és hedge-nek hívják, de sztem ez a módi sincs túl jó hatással a tréder idegzetére... amellett az elvárt profitra sem jelent biztosítékot. :)
Szerintem péntek éjjel már kár belépni, mert 50-50%, hogy merre nyit. Ráadásul ebben az esetben H1-en egy szép zászló alakult ki még pénteken, ami félig be is teljesült.
EUR/USD