Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Ha pedig már annyira technikázunk... Akkor innen vissza kellene jönnie vagy 100-150 pontot,és akkor kialakulhatna m15,m30-on egy inverz fej váll,amiből mehetne tovább a felhúzás.. Vagy innen mostmár megállás nélkül felfelé? Érdekes lenne...
Egy kicsit csalódtam ezekben a számomra ujabban követendő 12-26-os metszés jelzésekben..A mai napot kisérletezésre fordítottam.. Nasi m1 jelzés 16.30-kor 27688-nál,a megerősítés m5-ön csak most érkezett,amikor már 27950-nél járunk.Aztán persze elertük az m5 EMA 200-ast közben. Ha most beszáll az ember,könnyen visszafordulhat,es sz@pás.. Tegnap vuszont nem működött az m1-es jelzés,mert nem ment tovább felfelé..Szóval ez sem túl megbízható.. Ha a megérzésemre hallgatok,akkor a 600-as állastól,-2,1%-nál meglépem a longot,és megtartom.. Ez legalább ingyenes tanulás volt..már 28.000..az 400 pont. És most adja be a jelzést? Bekaphatják ezek az (ál) tudományos technikai jelzések..Megyek a saját fejem után,mint eddig..
ja,nem is engedte továnbb le és lehet,hogy meg is fordítja,szerdai gyorsjelentésig h felhúzhatnák na meg FED is a nagyobb idsikok engednék és most már a kisebb 10-15 perces is
Nq azért esik még mert még mindig csökkenő tetoket gyart. Nagytőke emiatt nem fordul. Mert minek. De sztem.mar csak shortolja és ha patt jön akkor "irgalmatlan lesz"
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?