Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Na azért valamit benéztünk itt.. Az EMA meg az SMA tényleg nem ugyanaz,meg a hati és a promt között is van külömbség.. De azért 3000 pontos külö.bség nem lehet.. Te 29600-as Napos SMA- ról írsz. Nálunk a 200 napos EMA tudod milyen mélyen van? 26.300 körül.. Ezért nem is erreől beszéltem,hanem az 50 napos EMA-ról,az van 28.800 körül...Az alatt nem volt április óta..
Oké hogy elkérted,de egyet hagy kerdezzek mar meg.. Nem félsz ilyen támaszon vásárláskor a letöréstől? Én .ondjuk lehet bénán csinálom,mert vásárláskor még nem teszek be stopot,csak smikor már nyerőben vagyok.. Azért nem is merrk ilyenkor beszállni,pefig jó nagyokat pattan,rövid idő alatt.. Szóval a vétrli megbízáskor neked már rajta vsn a stop is egyből? Mert ez lenne a helyes technika..Biszont a 300 pont az sok nekem.. a 100-at viszont most is kivitte volna,ha 650-en megnyitom..
Olaj CFD nálad mennyi? 70.2? Nekem most KEZD zöldülni a 70.1, kicsit aláhúzták, de már 70.3 NQ zöldül. Olaj zöldül. Dow Jones zöldül. érdekes ferde aljak csökkenő aljak = likviditásszerzés.
Tapasztalat: DAX megcsinálja azt, amit USA ideje alatt csinálna.Tehát HA USA most örülne, DAX korrigálna.HA USA nem örül, DAX akkor is szinten maradhat, ezt látjuk. NQ -200: DAX +24630. tehát a 600-at MÁR őrzik. Sokminden állhat a háttérben, pl. a shortosok látják, hogy "nem esik tovább", tehát zárnak = tartják,. longos látja,h tartják - shortosok talán tétlenkednek, tökölnek, na ilyenkor jön a +150 long pumpa, hirtelen RECCS kampó északnak, és beragadnak, és már lehet is őket püfölni, aki nem zárt időben, és holnap 25000 körül pislognak. Bármikor bejöhet ez a scenario.
nálam legutóbb 28800 körül érintette az SMA200-at (nem EMA, hanem SMA, az máshogy számol). most viszont 29650 az SMA200, tehát bő +850-el fentebb húzodótt. amit viszont simán átvitt. Előbb utóbb úgyis ráfordul Rocco a résekre, mind betölti. :D. 4h alj per pill 29061. 3 piros után (3 akasztott ember van 4h-n). Akkor tudna fordulni, ha valami "BÉKE" hír jönne, de már béke van. Én sem longolnám NQ-t, ha emelkedik is, kivárom a végét és short. aztán úgyis megint margitozok. ismersz.
Én nem merném most longolni NQ-t.. Pedig ezt a 650-950-et bejárhatja még egyszer-kétszer..Viszont a napos grafikon alapján mostmár a short a fő irány... Eddig az 50 napos alá nem ment április eleje óta,azt is csak egyszer érintette június 11.-én. Most is kb. odáig jöhet le..Ez nálatok 28550 körül van..Viszont ha megtartja a h4,akkor meg vissza 30e fölé..Ilyen ez,mindig kétesélyes..A támaszokat figyelni kell h4-en,naposon. Mindegy hogy az m5 mit mutat. Na az a zaj...
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?