Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Halihó! Pénteken én is megégettem magam. Az utóbbi egy hónapban volt pluszban +5%, +3% meg +1%. Erre múlt héten pénteken elkezdtem belevenni az esésbe. Így -4% sikerült a hétre összehozni. Szóval a havi teljesítmény kb. +5% lett. Ami megfelel a heti 1% és örülök. Tudom mi volt a hibám, igyekszek tanulni belőle. Olvasgatom a fórum, de már nem szoktam beírni. Főleg azért, már igen, vannak rossz döntéseink és akkor megjelennek a kárörvendők. Azok meg nem hiányoznak. Szóval követem az elevet, hogy long van. Hétfőn és ma már megindult a korrekció. Tavaly nyáron is így volt. Egy nap alatt egy havi minusz az index-ben és egy hét alatt visszaszedte. Most nekem már a -4%-ból 2 visszajött. Lehet, hogy hagyom a francba. Majd látom. Én tényleg mindenkinek sikeres hetet kívánok.
29000 köré lejöhetne NQ , ellenállásnál van és holnap jön a piac mozgató adat nem valószínű ,hogy tovább engedik,ha fellfele nyomnák ami simán lehet hiszen beszakadó hetese van nem kell tovább szakadnia a héten simán lehet long gyertyája hetesen nézve,de egészséges lenne ha támaszról indulna felfele,holnap
én meg elpojácáskodtam: stoppot akartam beállítani, erre eladtam. :( Pedig már egész jól nézne ki és nagyon kellett volna a jó irány, h. leépítsem a mínuszos TS122-imet.
Persze.. 800-760-ig votam benne kb 5 percig..Aztán felment 835-re Dolgozom. Nem érek rá folyamatosan nézni.. Ott voltak EMA-k,de nem fordították meg rendesen,ezért azonnal zártam. Lehet hogy újra kellett volna nyitni,de nem nyitottam..Azóta látom szèpen elindult lefelé megint.. Én ma csak nézelődök inkább..
NQ nál azért mivel hajnalban alá ment a tegnapi nyitóban keletkezett utolsó emelkedő szakasznak igy benne van a dupla csúcs lehetősége is,ebben az esetben a lenti támaszok foghatják
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?