Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Én amit mindig furcsálok. NQ képtelen úgy esni,h ne kerülgetné meg a boli aljakat, tehát ilyen ívben. Nem tud izomból ráesni soha, vagy csak nagyon ritkán. Most a Dow Jones ugyanezt csinálja. m5-m15 közepet tartja, miközben NQ leszambázott 500 pontot éjszaka. "Veszik", rotálás. Mintha arra készülne, hogy NQ 1h dupla aljról pattan: 30000-ről, pedig izomból be is rosálhatna. adják az NQ-t, és veszik a gyengébb DJ papírokat? Totál logikátlan. DJ gyakorlatilag 0 AI rv, minek vennék? Mert volt benne short, akiket ki lehetett picsázni. hát hajrá!
NQ-ban 0.8 egységgel tudtam nyitni. nyertem 308 pontot. Dow Jones-ban 0.55 egységgel tudtam nyitni, annyi van most és 200 stopban megállítom, ha baj van. vagyis 0,8*308 = 246 0,55*200 = 110 vagyis még akkor is marad 136, ha szar az elképzelés. Én így tolom, ész nélkül, logikátlanul. Kis tőkével kockáztatnom kell, hogy egyről a kettőre jussak.
Miért nem tud USA kereskedési időben esni? Miért nem tud DAX kereskedési időben esni? Mert megveszik? Éjszaka ki adja? Érted. Pont tök logikátlan. Mi értelme van tartani, longolni napközben, ha utána bezúzzák a longjaikat éjszaka? Vagy azért mennek fel, hogy shortokat nyitogassanak, te miért nem nyitsz shortot? Értem,h csak a long, de DAX 25350-24700: az majdnem 700, de hajtasz a 100-ra.
Dow Jones felment 51590 ellenállásig. 1h-n húzza vissza a nyakát. 4h aljtól 1100 pontra eltávolodva. Dow Jonesnál táguló mozgás van, szélesíti a bolikat, most épp a tetején van, miért ne tippelnék arra,h szamba délre? Az ár hullámzik. Ha már fent van, hátha nem megy tovább.
"Hullámzik". Csökkenő tetők csökkenő aljak. Amíg robotka tudja tenni a dolgát, amíg nem drasztikus a mozgás, addig hagyja. Lefele is nyer, felfele is nyer, szerzi a likvidást. De 1x megfogja, és akkor nem szabad shortba állni. NQ 30500-600: 30100/30000 2x. de long ugyanígy, erre írtam, hogy robotka realizálgat. De amíg működik a piac, hogy senki nem akarja drasztikusan beönteni, és a long apácák benne vannak a longban, addig miért ne? jön London, telebassza shorttal, de a stop ott van nekik nyerőben. tudják a dolgukat, csak longolni kell saját maguk ellen + usa is támogatja. Hidd el, hogy ez össze van hangolva. Amíg senki nem akarja drasztikusan berosáltatni, addig csinálják ezt a játékot.
Nem bonyolítom ennyire, mint ahogy te gondolod. Felkelek, ránézek a grafikonra és, ha a gyertyák úgy állnak, hogy látok benne valamit, akkor nyitok. Ha nem, akkor várok. Most pl. 4H (ami 4 órakor zárt) alsó zöld kalapács. Ezután még lement, így 6:30-kor nyitottam egy longot, mert az előző 4H alapján longot várok. Meglátjuk...meddig tartom.
Ja,ma nem melóztam és alapjáraton éjszakás vagyok így nem gond az éjszakai fent lét,persze azért pár órát aludtam délután és ma is fogok,mert ma már megyek melózni,azért a sok írásom mögött sokszor az van,hogy próbálom magam kicsit felpörgetni mentálissan.kb 90 %-át simán kukázhatnám.
Nesztee... Téged kérdezlek.. Mi a terv? Ugyanaz van mint tegnap.. Éjszaka lenyomják a hatikat,aztán simán bele lehet venni,mert délelőtt visszahúzzák? Meddig mehet ez így? Ha gond van,és fordulni akarnak a piacok,akkor miért húznák vissza? Ha meg nincs gond,és a long a fő irány még mindig,akkor miért ejtik be éjszaka? Gyanús ez nekem.. Te bátran beleveszel ilyenkor,azért kérdezlek.. Ha ilyen pofonegyszerü lenne,akkor gyerekjáték nyerni..De nem fogják mindig visszahúzni,nekem az a véleményem...
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?