Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Nem akarok népszerű lenni.. De ha egyszer kétszer bejön amit mondok,és több ezer pontot lehetne vele nyerni,és ezt megemlítem,az itteni sok okoskodás,zavarosban halászgatás közben,az már negatív kommentnek számít.. Egyszerü lesz erre a reagálás,többet nem írok be ilyen jellegű prognózisokat.. Akkor nem lesz mit minuszolni..
Sziasztok,Hogy hívják azt az elemzőt, aki még Roccóval a Goldmodetrader.de-n volt, és elliottos elemzéseket készített? Emlékeztek még? Andreas May? vagy ki volt az? Most nem találom a Stock3.de-n
Jó reggelt.. Korán keltem.. Már zártam egy 99-98 WTI shortot,a Dax longom viszont nem akar elindulni.. Lehet hogy zárom kicsi minuszban.. Nem volt rá semmilyen hatással ez az 1 dolláros olaj csökkenés..
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?