Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
23880-23900-23920 long paripák mehettek longba. megvan a 20-as mutyi. kicsapkodják a stoppokat, öntés, olcsósítás, újult erővel, friss manával, lehet megküldeni az új tetőt.
Persze, lehet bármire hivatkozni, a háború nem megoldás. Nem vagyok katonai ill. politikai szakértő sem, de sokat olvasok, próbálok tájékozódni és így véleményt alkotni. Szeretek utazni, de keleten még nem jártam és nem is vonz. Nagyon taszít a kötelező csador stb..... Ez számomra az igazi elnyomás, ill. tőlünk eltérő emberek, kultúrák rombolása. Az is bosszant, amikor pl. Németországban követelik a mecseteket és az iskolákban a csadorhoz alkalmazkodást.... Egy régebbi utam során felhívták a figyelmemet egy adott országban, hogy én ott vendég vagyok és nekem kell alkalmazkodni. Egyetértettem vele, de vannak határok. Amihez nem tudok/akarok alkalmazkodni, azt kerülöm.
Semmi sem fekete vagy fehér ( kivéve a jósdánk nagykövete az fekete). Egy elnyomó rendszer Irán, nem a boldogság szigete volt , de érdemes megnézni , hogy az usa pár " demokrácia exportjai" után mi lett ( Irak , Afganisztán, Líbia) és persze keleten se kevesebb a tömeg killer ( ruszki , kínai stb. stb. ).
Nekem még innen kb. 200 pöttyre van a profit, hátha ugrik egyet. Lehet, hogy kézi vezérléssel előbb zárom, mert lelkileg megvisel ez a sok számjegy pozitív előjellel. Kicsit tágítottam a célárakat az extrém mozgások miatt. Így tegnap 600 pöttyöt kaszáltam. (remélem nem kérik vissza🤭)
USA gazdasága a legutóbbi USA adatoknál rottyot jeleztek. + Brent hatás + inflációs hatás. NQ meg a kitörést fontolgatja. Szerintem ez a kamu, ez az esni nem akarás.
egy nárcisztikus pszichopata lebombázta az országukat , valós vagy nem ??? indokolással ( lásd Irak vegyifegyver) , közben katonai szlenggel járulékos veszteségek ( civil halottak) keletkeztek...érthető , hogy nem tapsikolnak
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?