Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
na ja innen shortolni most extrém necces ,mert kis "jó" hír ( vagy annak látszó ) jön aztán rakétázik a dax...majd az adat vagy amcsi nyitó után lehet érdekes
dax h4-en egy medve zászlót csinálgat ( külföldiül bear flag ) elméleti célára kissé alacsonyka , az alakzat megvalósulási %-a 60% körül ...a 14.30 adat viszont szintén elméletileg erős piacmozgató lehet ( kivéve ha a vix 30 felett lesz , mert akkor mindegy mi lesz az adat megy a lecsóba a dax)...az ár 50 hetes alatt MA van a következő hetes támasz a kumo (felhő teteje)....persze napon belül addig van egy zsák támasz (pivot )..... https://keptarhely.eu/view.php?file=20260306v01zrxsx.png
közben vettem még longot.. luzerként beleálltam a hulló kések alá..bár most ezt átkeresztelték DCA-zásnak... mindjárt másképp hangzik. A nagy európai cégek azért már multi cégek.. nem csak eu vagy a németországi bevételük van.. behálózzák a világot és közvetítőkön keresztül a tiltott területekre is tudnak eladni.. Orosz rakéták is tele vannak német usa
ha tudnám akkor betolnám az összes zsetonom, eladnám a nagyfater veséit és az anyóst kompletten. :) azért durva lenne ha lejjebb menne mint az iráni háborúkor esett.. Bár előfordulhat kezdik kapizsgálni mi van ha felmegy az olaj..és mi lesz velük az olcsó orosz olaj és a kiutált orosz kínai piaccal.
Én eladtam a TS-emet és inkább még kivárok. Le kellene szakadjon a 23200-as támaszzónába. Inkább ott kezdenék longba állni. Meglátjuk Neked lesz-e igazad
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?