Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
benne , de csak másszon 240 alá...fölötte ha kicsit megrúgjak jön margit néni (margin call) és 380-400ig felrughat (450,500) ......várni kell (szerintem persze, de én félénk vagyok)
Nyugalom , mint látható egy nyílt fórumon senkinek nem címezve csak egy tanulságos megállapítás szvsz. A lényeg őrült bikapiacon neccesebb longolni ( ami nem azt jelenti , hogy persze kezelve szigorúan a kockázatot néha nem jó ötlet a short).
amikor a csodaváró lúzereket amúgy ügyesen megnyíró felfedezi a melegvizet ( DE legalább rájött és beismerte, persze a végén azért kicsit kamuzva) “ Szeptember 22-26 és a tanulság, miért nem kereskedünk trenddel szemben “ https://www.youtube.com/watch?v=ZiAYJ3nPd1c&t=1s
Pénteken a németeknél banki szünnap,jelenleg NQ és DAX is nyitó réssel nyitna fent,legutobb DAX esett NQ nyitásáig hasonló szituációban,de ez persze nem jelenti,hogy most is ez lenne,de azért erre látok inkább esélyt.
Na , a hírek olvasása az pláne felesleges,mivel egy jelentős részük a bálnák piac manipulálásának a része,vagyis egyfajta bujtatott "bálna reklám",így próbálják meg a saját céljuknak megfelelően érzelmileg befolyásolni a kereskedőket.
csak a bollingert kellett volna nézni. 4h -1d felfele áll, megküldték, nem kicsit. ugyanez történt 18800-ról indulva, amikor elindult 19600 fele. csak ~ 4000--4500-al fentebb vagyunk:D. Nem tétel ez a +4000-4500, csak tartaniuk kell. Vevőket csalogatni, + shortosokat, és a buli megy tovább.
Soha nem is volt jelentősége semminek. A nagyok eldöntik, hogy merre az irány. Teljesen fölösleges híreket is olvasni. Itt a tőzsde lovin egy cél van, a két esély közül eltalálni a helyes irányt.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?