Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Nézd meg a számlát feltöltöttem , pirossal szerepel az összeg.
Ezt visszatették , de majd újra levonják.
Az én verzióm szerint a már megnyitott pozik visszamenőlegesnek számítanak , azoknál nem használhatnak újfajta elszámolási rendszert, csak azt ami kötés idején érvényben volt.
Az újakra nincs bajom , ha előre tudok kalkulálni a más téma.
De amit már megnyitottam bizonyos költségek mellett azon ne változtassanak.
Kb . vettem egy autót , amiből utólag kiszerelték a kormányt .
Teljesen inkorrekt .
Nem te írtad, hogy visszakaptál pénzt? Ezért nem értettem. Nem találom a hozzászólás. Valami 600k-ról volt szó. Ezért nem írtam be, hogy milyen jó ötlet mások chart elemzését nézni. :)
Normálisnak normális a city is, csak fapados a kereskedési rendszere.
Nagyon ritka az, hogy minden, általam elvárt szempont meglegyen egy szolgáltató esetében. (Megbízható, ha lehet brit cég legyen, garantált betétbiztosítással, alacsony összeggel lehessen számlát nyitni, legyen mikronizált méretű pozi, 24 órás árjegyzés, alacsony spread)
Ezek mellett az, hogy a grafikonja milyen, lényegtelen. Grafikont bármelyik másik oldalon vagy programmal is tudok nézni, az tulképp kereskedési szempontból teljesen mellékes, h annak a cégnek a grafikonját nézem e, amelyiknél kereskedem.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?