Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
sztem hagyd az AM-t ,
variáltak a számlatipusok között és megváltozott egy pár dolog náluk,
miért nem jó az Alfa vagy a City ?
Alfát most néztem , a Ninja treder is elérhető náluk , mondjuk azt nem találtam mennyi minimum pénzel lehet számlát nyitni
"pesti irodába meg azért első körben nem mennék..."
- Ügyintéző: Hát akkor kedves goapsy úr, remélem elégedett volt ezzel a néhány órás számlaismertetővel, továbbá ízlett a kávé és a pogácsa is. Szeretném megkérdezni, hogy mekkora összeggel szeretné megnyitni az éles kereskedési számláját?
- goapsy: 3000 Ft-al, de siessünk mert lassan Yellentés lesz és azt már szeretném lekereskedni...
pesti irodába meg azért első körben nem mennék :)
megnézem a demót, most próbálgatom, aztán ha jó, akkor lehet folytatás. (kicsit áttekinthetetlen az oldal, én ilyen MT4 platformok terén elég kezdő vagyok, itt meg annyi verzió van belőle, mint a nyű)
olaj, arany, eurusd, bund, sp, eurhuf, stb akkor ezek szerint rendesen kereskedhetők?
De lehet, meg hedgelni is vagyis mindkét irányban lehet nyitott pozid.
Követő stoppot nem tudok a tételre rakni. De azért az nagyon nem is hiányzik.
Van pesten irodájuk ott elmondanak mindent.
Annyi hogy daxot el kell felejtened amíg nincs egy párezer dolláros számlád. De nekem sp mozgása sokkal jobban kereskedhető.
Talán azért mert sokszor bejárja mindkét irányt napon belül.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?