Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
magánvélemény, de én most short irányú pozit kis pluszban nem zárnék. (a 420-as sávot úgy néz ki, nem bírja áttörni.) persze ha te cfd-vel kereskedsz, az egész más, ott könnyebb ki-be ugrálni, certivel ez nehézkesebb.
cfd-vel valszeg sávoztam volna egész délelőtt, 400 körül long, 420-on short, mindkettő szűk stoppal.
nagy biznisz lett volna, legalább 10-szer megtette az utat :DDD
Lehet ezt a kicsinyke plusszt is zárni kéne....USA majd megrángatja, le is meg fel is......vagy cak arra amere nem gondolnám, de másfél perc alatt, legalább 120 pontot....
én nyomtan neki egy újabb shortot:) nehezen tudom elképzelni hogy innen újabb csúcsokra tőr végülis a fed előbb utóbb le fog állni jó néhány állam már emeli a jegybanki kamatot ami nem lesz jó hatással a gazdasági növekedésre plusz geopolitika tényezők továbbra is bizonytalanok és különben is annyit emelkedtek már olyan uncsi:)))
akik elég nagy %-ban eltalálják azoknak jó a találati arányuk, ez könnyen profittá varázsolható valóban ,
nekem biztosabbnak tűnik az az egyszerű taktika, hogy HA elért az árfolyam valamilyen támaszt akkor vétel, vagy ellenállásnál eladás ,
dehát kinek mi fekszik vagy tetszik
Nem rám van kihegyezve ez az egész... de attól még, hogy Te nem hiszed/tudod, léteznek olyanok, akik igenis elég nagy %-al "eltalálják"...
(polgár jenő) :)
köszi , ha jól nézem akkor a 8445 tavaly május elején volt és a rajz szerint már akkor a célárad volt a 3. tetőpontnál a 10K környéke? , tehát jó volt a jóslat és valaki igenis tudja látni a jövőt?
oké, ezt is elismerem hogy léteznek ilyen adottságok, találkoztam is ilyen emberrel egy tanfolyamszerüségen , (aztán később a TA-s indikátorokkal meg fibonacci szintekkel úgy megzavarták az előadó brokerek, hogy utána szinte csak bukni volt képes)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?