Szociális hozzájárulási adó címen, a munkabér 27 százalékát kitevő új adó bevezetését javasolja Rogán Antal a jövő évi adótörvényekhez szerdán beadott módosító indítványában - a javaslat a parlament honlapján olvasható. A javaslatban nincs szó arról...
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=157509
Nem vagyok moslékközelben, sokszor leírtam, ugyanazt csinálom, ugyanannyiért, mint 1-2-3 éve, csak az adómat más kulccsal számítják, plusz valami marad nekem is a gyerekkedvezményből.
Most meg attól hallottad, aki eddig az általad olyan nagyon imádott komcsi kormányok alatt a gatyáját is kifizette adóra. Tudod, én veled ellentétben nem tudtam elköltségelni, nem tudtam, eltitkolni, minden kanyi vasam után vonták az adót, és még az evásokhoz hasonlóan sem kaptam 5% állami támogatást.
Sírvafakadtam, mikor megláttam a bérpapíromat.
Aztamindenit ! :-))))
Micsoda ötletgyár ez a magyar parlament ! :-)
Dugási adót nem kell még fizetni ??? :-)
Már bocs... mely természetesen együtt járna azzal, hogy minden ivarérett, nemzőképes magyar állampolgárnak kötelező lenne reggel-délben-este... :-)
Írtam már, hogy mekkora a kégli, öten nem férnénk el a pincében. Amúgy a bruttóm 5%-át érinti, mivel a ház fele az enyém. Anyának jobban fájna a másik fele.
A szocik alatt a bruttóm 20%-ával több adót fizettem, összesen úgy 35-36%-ot.
figyelj má' elgurult a gyógyszered?
minden napra kitalálnak valami agyament ötletet, amivel fepettingelik a piacokat, és az embereket is.
Már a fidesz szavazók 80% megbánta a voksát... csak ezt hallom...
Számolgattam, és tudtommal nem is kellett egy petákot sem fizetnem, és a fejemet sem kellett kapkodjam hogy még mennyiféle adóval cseszik meg az életem szemben a mostani bűnözőkkel.
Őszintén szólva, amíg otthon, a laptop előtt ücsörögve írogatunk és mély felháborodásunknak adunk hangot virtuálisan, addig valóban nem sok vizet zavarunk.
És csak álmélkodom, hogy még mi mindent tudnak lenyomni ennek a népnek a torkán - párttól, kormánytól függetlenül.
Volt, valami más néven.
Ja, bocs. Hogy Neked nem az éves bevallott kereseted 10-20-30%-át vinné el? Gondolom, papíron egy pincében laksz. :D Legyél boldog vele.
Új, 27 százalékos adót javasol Rogán Antal
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=157509