"Masszív felvásárlásokra számít idén a világ egyik legnagyobb alapkezelője, a BlackRock World Mining Fund portfólió menedzsere, a bányászati vállalatok körében. Az árazás ugyanis a szektorban most igen kedvező, a magas készpénzállománnyal rendelkező vállalatok ezért fokozhatják felvásárlási tevékenységüket." (Portfolio)
voltál olyan hülye, hogy milliókat öltél bele egy sz.rpapírba az utolsó előtti kereskedési napon, hogy az utolsón talán lesz pár pojáca, akire rá tudod sózni????? :)
értelek.majd meglátjuk,remélem azért fordulni fog innen, és csak nem esik le az árfolyam 1 Ft-ig... lehet hülye voltam,hogy belevettem,szerencsére nem nagy mennyiséget,így a bukó is csak kisebb lehet, persze semmiylen bukó nem jó...
kiváncsi vagyok a holnap napra.
ha meg vesztenék vele,azaz mégsem indulna el 4-5 Ft fölé,akkor dobom a francba nap végén 1-2 Ft-on, vagy ahol tudom bukóban...ha vesztek rajta netán,akkor már nem fog érdekelni semmi,akkor ezt a sz..r nyomorult részvényt már látni sem akarom többé és akkor könnyen lehet,hogy még a nevétől is undorodni fogok,így nem akarom látni a számlámom,hogy 1 db-om is maradjon...
1 forintra? Hát nemtudom, 1,2-nél nagy a támasz (eddig 600ezer darab)!könnyen elképzelhetőnek tartom hogy 7-8forint lesz nap végére de azt is megkockáztatom hogy ezt is csak röviddel zárás előtt verik fel! Nagy játék megy ez tuti!!😉
Senki nem olyan hülye hogy egy zuhatagba rohanó hajóba űljön be a legvégén!
oké,értelek.
a forgalom miatt azt hittem fordulni fog,így belevettem,igaz szerencsére nem sokat,csak pár k-t. remélem azért nem megy le 1 Ft-ig.
nem hibáztatok senkit,ha veszítek,a saját döntésem volt,legrosszabb esetben is bukok pár ezer Ft-ot...innét már nagyot szerencsére nem lehet bukni. :-)) ha meg fordulna fölfelé, egyből eladom.
legfeljebb meghagyom dísznek ezt a pár k-s mennyiséget, lehet részvénygyűjtő leszek én is. :-)
te mennyi ideje tőzsdézel amúgy ha meg szabad kérdeznem...
nem bántásképp kérdem..de a papír már nem való semmire...
csak a "gyűjtők" veszik a végén a gyűjteményükbe, hogy nulla értéken ott díszelegjen a számlájukon majd...
én is veszek 1 darabot szerintem a végén..
hogy mennyi lesz a vége ? 1 forintra is lemehet mivel már rengetegen kiábrándultak a tőzsdéből a válság óta....
a válság előtt a Gardénia pl. 6 forinton zárt.
holnap lehet még egy kis rángatózás...mert akik frissen kezdték a tőzsdét azthiszik hogy milyen jól lehet keresni majd ezzel az utolsó napon...és ezért lesz pár vevő is...
felejtsd el ezt a részvényt szerinte - jó tanácsként mondom.
Tudod én szerintem a nők inkább maradjanak a konyhában, és a tüzet inkább újságpapírral gyujtom meg😉(olcsóbb)
Neked inkább azt tanácsolom hogy élvezed ki ezt az elkövetkezendő 41 napot mert utanna jonnek a szamodra szomorú időszakok!😉😘
Majd gondolok rád innen Bali-ról!️ A nap süssön rátok!☀️☀️🌊
nem dobtad fel az mnb-ben?
ritka mocsok volt a tárgyalásokról kamuznia
másnap jött a hír hogy a vezérigazgató is illetéktelen, ki is tárgyalt volna?)))))))))
holnap végre ki lesz takarítva a bétről)))))))
HUNMINING -- a magyar bányászatért
Lesz-e valaki,aki rátalál Rudabányára?
Üdv: