Sziasztok. Mindenkinek gratulálok aki kitartott és a nagy esésekben se adott el!!!Nekem is van egy jelentéktelen mennyiség,de azért mindenki figyeljen és maradjon a földön.Nagy valószinűséggel a cégbe lesz érték belerakva...de az hogy mikor(gondolom max pár hónap) és milyen dolgok azt nem lehet tudni.Mit fog hozni eredmény-árbevétel szintjén azt sem.Az biztos,hogy új részvények lesznek majd kibocsájtva.(mennyi azt nem lehet tudni)..de azért mindenki maradjon a realitások mellett..írtok itt 1000-1500,sőt 3000ft-os árfolyamokat is..Gondoljatok bele,ha még majd ennyi részvényt kibocsájtanak(szerintem legalább 100 millió plusz db még lesz a végén)..az összesen 200 millió darab!!..az ilyen árfolyam várakozásokkal 200,300 ,sőt 600 milliárdos!!! cégértéket jelentene...ahhoz meg minimum 20-60 milliárdos eredmény kellene /év...Azt még az Opus is nehezen fogja hozni,pedig már mindent beletesznek lassan.Figyelni,nem kapzsinak lenni:)Sok sikert mindenkinek!
Valóban a vonat még csak most indult hosszú útjára. Ezért is akarok szerezni még. De az elvitathatatlan hogy lesznek hullamvolgyek. A sok pesszimista és fosos remélem hozzasegit ahhoz hogy 6 számjegyű legyen a darabszámom, ezért fogom majd a jatszost forgatni. De nem biztos hogy az ma lesz
majd meglátjuk, én azt írtam hogy miért akarnak kiszállni, nem értem. max szamurájt, ma is keres 4-5 kilót és ennyi, de hosszútáv, csak most indult a vonat ;)
Jó reggelt! Ha ilyen sokan ma ki akarnak szállni lehet plusszos nyitó sem lesz. Másik topicban írták, hogy az fb csoportban is az van, hogy sokan ma akarnak kiszállni. Hát, nem bíztok már a papírban? De így akkor szűk lesz az ajtó. :(
ESTMÉDIA LUFI