Sorry! Emlékszem az emelkefés idejében is rengeteg kérdéssel állt elő. Most megkapta a választ! Mi kell még, hogy higyjen ebben a papírban? Már milliomos lehetne! Sok sikert a többi papírban, kereskedőtárs!
Ilyenkor kell meghozni a kőkemény döntést! Hiszem azt, hogy feljebb sokat nyerek, vagy azt hogy hagyjam az egészet, mert nem látok benne semmit és pár hét alatt nekem ez nem jó! Hosszú- Rövid táv? Maga dönti el!
Koszonom,igen egy uj fejezet kezdodott,figyelek es gyujtom az infokat.Lehet kicsit ovatosabb vagyok mint az atlag befekteto.Viszont,ha en jegyet valtok akkor az tavolsagi szokott lenni:-) de elotte jol atnezem a menetrendet:-)
szvsz ha megengeded ,nem ment el a vonat , csak most indul ! Én örülnék ha felugranál, szükség lenne Rád ,és Te irtad igy :a "fecnieidre" , hiszen lesz funda. Ugy godolom nem is akármilyen. A cél nem lehet más , mint a Prémium kategoria .
Nem vettem mert ez a vonat elment de azert figyelem.Igy utolag elmondom,hogy en nem vartam kgy-ig es meg utana sem bejelentest.Arra gondoltam,hogy az arfolyamot kgy utan odavagjak,erre azert volt esely nem is keves.
Köszönöm Feel! a régi mondás jutott eszembe: (elnézést az elemzötöl ) miszerint aki tudja csinálja. aki nem az magyarázza, aki tök hülye hozzá az tanítja :-)
Strucc! Lehet hianyoznal ezert megsem lepek 200-nal. :D De kevesebbet leszek jelen. Ez korrektebb mintha masik nicken visszajonnek ahogy sokan teszik. Fo az egyenesseg. :)
ESTMÉDIA LUFI