Nincs azzal gond, ha valaki józanságra int, hiszen ezek a részvények valóban megnyomoríthatnak családokat, de a stílus és a konokság ami kiveri nálam néha a biztit. Illetve ez a "na látjátok megmondtam" hozzáállás...
igazából lassan nem nagyon van mit hergelni. nagyjából a rendszeres olvasókban már körvonalazódott, hogy a tolvajrészvények Robin Hood-ja akar lenni, csak éppen nem igazán jön össze.
Ki vagyok? Előbb írtam: az egyik beragadt Biomed részvényes.
Én vagyok az a ki évek óta hergeli magát Ex hozzászólásain, csak nem ír a fóruma. Most megtettem.
Hagyd Tomi, el sem kell olvasni amiket írkál. Ex csak egy megkeseredett troll.
Én tökéletesen igazat adok Neked. Realizáltam a cégen a ralliban 3*20%-ot, de be kell vallanom, hogy most én is beragadtam. Igen engem is elkapott a láz. Még többet még többet...
De ez a tőzsde. Ha lemegy 5 Ft-ra akkor is többet keresetem a ralliban mit amit bukni fogok.
ez a beszűkültség istenem... hát ne haragudj ha egy ilyen részvényben többszázezer darabbal akarsz vigéckedni, nem is fog menni a keresés rajta, mert riogatod a jónépet, meg mindenki dobálni vagy venni kezdi... olyan pakkokban lehetett vele jól keresni hogy másokhoz alkalmazkodsz. és ha az 1000es pakkok akkor igen, told félre a millioidat és játszogass itt 1000esekkel... ez a kicsik játszótere... ha összeggel akarsz játszani menj A-ba, vagy 10.000 környéki B-sekbe.
ezt tényleg nem fogom soha megérteni, ilyen nehéz alkalmazkodni? ez a "jaj ehhez túl sok pénzem van, és így nem tudom halálra keresni magam vele" című fejezet?
aki fentről bentül, hát tudom sajnálni. a tőzsdét ellenőrizni kell, nem csak megvenni és úgyhagyni. szerinted van aki annyira fentről még bentvan? nem gondolnám... ha van, gratulálok neki :) de tényleg. ha nem adta el legalább 50% bukóban, akkor tényleg megveregetném a hátát... de azt a bukót most vissza is tudta itt keresni ha ésszel csinálta.
fuso: bocs de ez a biomedical topic. de ha ragaszkodsz a kitérőhöz: mutass nekem valaki aki tökéletesen kereskedik az összes kicsivel :) hagyjuk már. mindegyőnknek vannak takargatnivalói. van aki be írja és vállalja azt is (mint én) van aki meg kussban ül, vagy letagadja.
az eladói vonal is csak azt tükrözi hányan telhetetlenek. mind magának köszönheti ha beragadt. de attól mert leírod, nem fog változni a világ. látja mindenki hogy ez most mélyrepül... de megint jó lesz majd lent amikor felfelé indul :) Te meg mindenhol tolvajozol és nem keresel egyikkel se.
BIOMEDICAL