Te nem realista vagy hanem szerintem hozzáférsz mások részvényéhez és folyamatosan sortod a kisebb papírokat, persze ez bűncselekmény de sokan ezt csinálják akik hozzá férnek a papírokhoz, szóval azt gondolom hogy ha egyszer lesz egy nagy váratlan emelkedés akkor lehet te leszel a címlapsztori, sok emelkedésnél szinte sírva írsz! azt ajánlom fejezd be, mert addig jár a korsó a kútra amíg el nem merül.
Arról beszélj mért hazudtad nekem hogy el kell adni? most én miattad 37ért eladtam és most nem tudok vissza szállni, mért károsítottál meg engem sok millió Ftal? és mért teszed ezt másokkal is? szerinted meddig hazudozhatsz büntetlenül? mért vagy lebeszélő? ha zseninek érzed magad akkor mért nem az OTP ben osztod az észt?
Igen, ez nem pár hét történése lesz az tuti.Pedig jó lett volna már kiszállni belőle!Választások előtt várok egy 500Ft alatti OPUS-t, és választások után 1000Ft(Bő kétharmadot jósolok).Beletettem volna az összes estmédiás pénzemet.Kíváncsi vagyok mit gondolsz ezzel kapcsolatban?
Hát az is nagy szó volt ettől. De valőban nem mentek ekkorákat. Előtte arra emlékszem mikor átvitte a 200-at, akkor nem tudom honnan jött mert nem figyeltem még. Meg a 220-rá Kata nyomatta a Neotont.
Viszont ha már itt tartunk, az hogy is volt mikor azt terjesztés itt a csődegyezség után hogy 15 nap múlva vége lesz a csődeljárásnak, és mikor beírtam E-Starban hány hónapig is tartott akkor miket is írkáltál? Most tartunk kb annak a másfélszeresénél.....
ESTMÉDIA.HU
és kellő komolyságot az uraktól
(hi-hi..............:)))))))