Ideje lassan nick nevet cserélnie,mert eléggé hiteltelenné vált mát szinte az összes fórumon. Mondjuk van Neki még tuti több is,pl Watson kisasszony és társai ;-)
Szerintem ezt csak pénzért lehet csinálni, ráadásul van egy érzésem, hogy Exmnb nick alatt nem egy személy van, néha tényleg érthetetlenül árnyalódik a stílusa. Egyszerre több topikban is kereszttűzben, amúgy felkészülten. Ez brutális, ráadásul minden nap...
Fontos amit írtál, ilyen megvilágításban még nem láttam. Főleg ezek szerint ebben a több éves tapasztalatod. Még ha ez most egy más történet is lesz, biztos vannak akik évek óta benne ülnek, ők nyilván máshogy kell, hogy gondolkodjanak. Köszönöm!
A technikai elemzés engem sem érdekel.Majd tíz évnyi estmédia birtoklás után:-)))) úgy gondolom, hogy ha nem lesz kuka, már pedig úgy néz ki, akkor fontos számok lesznek,a 80, 120Ft/rv.Ha elérjük a 120-at,akkor lesz 240 is,300Ft-ig fog menni,Az lesz egy nagy vízválasztó.onnan bármi lehet.Ezeket a számokat az évekkel ezelőtti kereskedésekre, nagy beragadásokra (nyílván nem tudjuk hogy mennyien adták el bukóval, mennyien hígítottak, mennyi részvényt használtak fel adóoptimalizálásra) , és a hitelezők logikájára alapozom.A meglévő részvényeim egy részét megtartom, 300Ft fölé.Ez nem jóslat, csak gondolatmenet, nem szeretnék érte kikapni:-))))
Ex barátunk minden fórumon megmagyarázza negatívan az esést is meg az emelkedést is. Ha esik akkor ugye Ő megmondta hogy ez lesz,ha meg emelkedik akkor meg puffer kitömnek titeket stb :-) Ha meg fundásan megtöltik és elindul(lásd opus) eltűnik mert beégett. Ahogy már többször írtam az Opus fórumon is ugyanezt csinálta mint itt.... Tényleg tisztelem a kitartását,de basszus egész nap ezt csinálja több fórumon azért ez nem kevés meló. Biztos jól megfizeti "Valaki"... ;-)
Én hosszú távon vagyok érdekelt, fontosabbak a konszolidációs időszakok, amikor jobban körbe lehet nézni, és venni. Ápr. 8. választás, ha addig nem derül ki ki az új tulaj, ez akár egy menekülő rv is lehet, és ha közvetlen utána bejelentik ki a nagy Ő, (és kedvező perszona) bent is tarthatja a bevándorolt tőkét, szép bázist építve oda. Addig is sok minden fog itt történni ami mutatja az utat.
Elképzelhető, hogy hétfőn jobban megtépik felfele talán 100 ig is, viszont a visszateszt nem marad el, szerintem kedd, szerda már nagy csapkodás, később oldalaz,
ESTMÉDIA.HU
és kellő komolyságot az uraktól
(hi-hi..............:)))))))