Topikgazda: Törölt felhasználó 2003. 12. 10. 17:42

Rejtő E. Tibor 10 m Ft-os óvadék ellenében szabadlábon  

Ugrás a cikkhez
Megszüntette Rejtő E. Tibor előzetes letartóztatását tízmillió forint óvadék ellenében a Budai Központi Kerületi Bíróság (BKKB) szerdán. Az ügyészség nem fellebbezett, így a határozat jogerős. Bitvai Miklós, az Állami Autópályakezelő Rt. korábbi vezérigazgatója 10 m Ft, El Abed Hasszán 30 m Ft óvadék ellenében kerülhetne szabadlábra, de esetükben az ügyészség fellebbezést nyújtott be.

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=35982
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2020. 10. 16. 00:37
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó 2003. 12. 12. 16:28
Előzmény: #5  Törölt felhasználó
alain!
hiába mérgelődsz, úgy rossz itt minden, ahogy van! és sosem fog megváltozni!! ÉLJEN AZ OPTIMISTA JÖVŐKÉP! És akkor is küzdjünk érte, hogy megváltozzon!!!
.
Ez az egész óvadékosdi egyébként súlyosan sérti az állampolgárok közötti egyenlőséget, mert a szegény csávó rohad az előzeteseben, a gazdag csávó meg otthon üdül! Valamelyik olvasatban asszem ki is szedték az új Be-ből, de aztán mégis visszakerült. Vajh miért?
Törölt felhasználó 2003. 12. 12. 16:18
Előzmény: #4  Törölt felhasználó
jobban megnézte a mellényzsebét, és máris meglett a pénz...
:-(((((((((( ((((
Törölt felhasználó 2003. 12. 11. 12:06
Előzmény: #3  macmacus2002
sajnos csak a szemünkbe röhögnek...
nem tudom mit lehetne tenni, hogy erre jobban felkapja a fejét a közvélemény, hogy ilyen esetek ne történhessenek meg, hogy ehhez ne legyen senkinek bátorsága, hogy ne legyen ennyire velejéig romlott a politikai/gazdasági elit, az igazságszolgáltatás, a rendőrség... hány Pintér féle, hány Rejtó, Torgyán, Szabadi féle,hány Simicska, Schlect, stb. (EZüsthajó, Országimázs, autópálya, K&H,) kell még ahhoz, hogy megtisztulhasson "Magyarország"????
komolyan mondom, ilyenkor még nekem van szégyenérzetem...
macmacus2002 2003. 12. 11. 11:10
Teljesen egyetértek. Ez egy röhej, az igazság(-szolgáltatá s, és -iránti igény) megcsúfolása.
Minap Veszprémben egy néhány tízmilliós balhéért valaki 5 évet kapott. (Helyes).
Ehhez képest lennék kíváncsi, a néhány milliárdos buliért mi fog járni?
A címlapon reklámozott könyv szerint egy korábbi ügyben hozott 1 milliós bírságot ott helyben, a tárgyalóteremben akarta kifizetni... akkor ez a tizes nem lehet igazán elrettenetõ / visszatartó erejû....
Törölt felhasználó 2003. 12. 11. 09:34
Előzmény: #1  portfolio
EZ IGEN, BRAVO!!!!!!!!!!
Akik milliárdokat nyúltak le, azoknak ez aprópénz, kerekítési hiba... Felháborító!!!!
Lega lább az osztrákoktól vettek volna példát... ott az óvadék is az ügy nagyságrendjét tükrözte...
SZégyen és gyalázat, hülyének nézik a népet...
Retyó szerintem már elindult Bécsbe vagy Kanadába függönyt vásárolni... a szír meg eltűnt az arab világban...

Topik gazda

alain
5 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek