Andersen elbújhat melletted,hirtelen keleletkezik egy jól működő cég a kötvényesek tetemein virágba borulva.
Még osztalékot is fog fizetni...a rv árfolyam nem lehet kevesebb a cég könyv szerinti értékénél....ami ugye nincs,auditor hijján.
Ez a chart már aznap megdölt, nemhogy azóta. Mondtam, hogy fordított fej-vállhoz semi köze nem volt.
11.19.-i fordított fej-váll alakzatot amúgy is kár linkelni, mert régen letört az elképzelés.
Dupla aljra lehet még gyúrni, bár most nem néztem chartot, mert a papír nem érdekel ebben a környezetében.
Én nagyon szívesen segítek annak aki rászorul önhibáján kívül és az ismerős körön belül van... de.......... Érdemben ez nem jelent segítséget csak egy pillanatnyi érzéki csalódást idézhet elő..sajnos! Ez az állam dolga és kötelessége lenne hogy biztonsági hálót hozzon létre hogy mindenki emberhez méltón tudjon gondoskodni magáról abból amit apáink és nagyanyáink kétkezi munkával hoztak létre. Csak sajnos a politika és az önös érdekek a mi választott vezetőinkből rabszolga tartó önhatalmú önkény szervezetet kovácsolt. És adakozhatunk mi kicsik ha ők nem érzik át ennek a súlyát. De aki tud segítsen a rászorulókon!
az auditor persze vitatja a 2010 előtti számokat is mivel nem a 12-es standard nem lett végig vezetve így az új konszolidáltban megjelölt sajáttőke is egy felső becslés
a rossz számokkal lettek 2010-ben, 2011-ben behúzva a kötvényesek.....
2011-ben az erősen kozmetikázott számokat közreadva lehetett Soósnak eladást eszközölnie 4K-n, aztán hamarosan elkezdtek jönni az egyre rosszabbak.....
de a legérdekesebb hogy az auditornak sem tudták igazolni az EETEK tranzakció elszámolásának helyességéről
Törölt felhasználó2012. 12. 01. 07:21
Előzmény:
törölt hozzászólás
Ha bele nézzünk a életünkbe és a körülöttünk lévő emberek életében, bizony vannak hiányosságok, de vannak emberek akik ennél is nagyobb hiányt szenvednek. Ezek lehet, hogy alkoholisták vagy betegek vagy szerencsétlenek, akik nem biztos, hogy saját maguk miatt lettek ilyenek. Mivel itt vannak az ünnepek, ami a szeretetről és hitről szól, ezért felhívom a figyelmeteket az adakozásra. Mivel megtehetjük,ezért 1000 ft minimum limittel egy embernek segítsünk, mindegy kinek, csövesnek vagy szomszédnak a házból. CSAK SEGÍTSÜNK!!!!!
(én például ismerek egy 2 gyerekes anyukát akinek az arca rút-gusztustalan ragyás és ez miatt nem alkalmazzák sehol, én azoknak fogok segíteni, nem 1000 ft-al.)
E-STAR