Hiába fizettek ki - prémiumokkal együtt - mintegy százmillió forintot végkielégítésként a BKV személyzeti vezetőjének tavaly márciusban, ő ma is a fővárosi közlekedési társaságnál dolgozhat havi bruttó négymilliós fizetésért - értesült a Magyar...
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=118723
Szerintem ugráljanak bele a ....... és termelhetnének a biogázt.*o*
Törölt felhasználó2009. 07. 23. 13:44
Javaslom a BKV teljes vezérkarának, hogy ennek a vállalhatatlan történetnek folyományaként kövessenek el kollektív szeppukut, mely által mindannyian morálisan megtisztulhatnak.
Csak azt tudnám, hogy milyen magas kvalitású atomfizikusokat kell havi 4 milláért, 100 milka végkielégítésért az egész világról összeszednie ennek a dolgos polgártársnak.
A BKV-nál, ami ráadásul egy messze nem jól működő cég.
Szabad rablás, és emberek hülyének nézése, sajnos számtalan ilyen eset lehet. Ezeket a tolvajokat ki lehetne szűrni ( van belőlük bőven) állítom fele ekkora adóteherrel is működne jobban az ország.
Ja-ja. Ez egy szagértő, végrehajtó kormány szakértők nélkül tele hóhérral. Önálló döntések nem születnek/születhetnek, minden ami a kezük közül kikerül Brüsszelből/NY-ból/Londonból/Moszkvából és nem utolsósorban Tel-Avivból érkezik parancs formájában. Ezeket hívják ők reformoknak meg professzionális válságkezelési technikáknak.
Hogy nem ég le az arcukról a bőr, tetves férgek. "Csak" bruttó 1.2 m ft, mégsem 4 milka... Ó, hogy szakadna rájuk az ég! Meg mindenkire, aki miatt idáig süllyedhet egy nemzet!
BB. Bukott Baló... Volt komcsi őskövület a kurmány szócsövének számító m1-en. Le lett írva, partvonalra tették. Ő lenne a média császár? Vicc... Ne vagy Te egy kicsit mániákus?
Résztvevők: Orbán Viktor (OV), Kövér László (KL), Gyurcsány Ferenc (GF), Bajnai Gordon (BG), Lendvai Ildikó (LI), Kóka János (KJ)
OV: Akkor beszéljük meg teendőinket, és azt, hogy ki mit fog mondani. Én változatlanul fogom emlegetni a személyi felelősségvonás szükségességét. De nyugodjatok meg, eszem ágában sem lesz megtenni.
LI: Jó, jó, de nehéz helyzetbe kerülhetsz, ha nem tartod be az ígéretedet.
OV: hát még én is töprengek, hogyan tudok ebből kimászni.
BG: nekem van egy ötletem, de túl vad
GF: nem baj, mondjad
BG: Hát ilyen felelősségre vonáshoz kétharmados többség kell.
OV: Ez sajnos bejöhet,
BG: könnyen lehet ezen segíteni.
LI: Hogyan?
BG: Hát kell egy olyan párt, amely belép a versenybe és csökkenti a nyerési szintet, szavazatokat vesz el.
KL: Csak nem a JOBBIKra gondolsz? Az egy jelentéktelen kis pártocska. Az MDF és az SZDSZ ugyanis nem jöhet már szóba.
LI: Ha gyenge, fel kell erősíteni. Kezdjük el pl. közös erővel szidalmazni
KJ: És miket mondjunk?
GF: Mi azt mondjuk, hogy nácik meg fasiszták. OV mondja azt, hogy antiszemita szélsőjobboldali. Ennek még a Likud is örülni fog. KJ pedig mondja, hogy rasszisták és nem szeretik a buzikat.
OV: És gondoljátok, hogy ezekért sokan pártolnak el tőlünk? És biztosak vagytok, hogy megmenekülünk a kétharmados többségtől?
LI: Bármiben fogadok, így lesz.
KL: De ebből mi a hasznotok?
LI: Elsősorban az, hogy szép csendben eltünhetünk megszerzett javainkkal a háttérben. Nincs törvényi firtatás az eredetről. De nekünk már úgyis annyi, néhány tízezer szavazat ide vagy oda, nekünk sem nem árt sem nem használ.
OV: De arra is szükség van, hogy ezeket a vádakat ne csak mi mondjuk. Kell legalább néhány értelmiségi. Lehetőleg olyan, aki a mi oldalunkon áll.
KJ: Ettől ne félj. Ismered Lenin véleményét a "hasznos idiótákról"? Ezek - mint a híres filozófusok, Russel, és Sartre, Yves Montand és még sokan mások még Sztálinnak is bedőltek és zengték a szocializmus dícséretét. Máris akadnak köztünk kiművelt értelmiségiek, akik fújnak olyan blődségeket, hogy a JOBBIKot az MSZP pénzeli. De csak mondják, mondogassák, nekünk segítenek.
KL: De így veszélyesen sok JOBBIK-os kerülhet a parlamentbe. Ez aggályos lehet.
LI: Annyian nem lesznek, hogy önállóan döntsenek. Ti pedig azt tesztek, amit akartok. Majd a látszat kedvéért szórtok ránk néhány látvány-átkot. Mi pedig majd megmondjuk, hol van elásva néhány kincsesláda.
OV: Akkor megegyeztünk? Felváltva szórjuk átkainkat a JOBBIK-ra, egyúttal elterjesztjük, hogy a JOBBIK-ot ti pénzelitek.
GF: De beveszik vajjon azt, hogy mi két homlokegyenest ellenkező célú akciót folytatunk: átkozzuk a JOBBIK-ot de titokban pénzeljük?
KL: Emiatt ne aggódj. Rólatok minden és mindennek az ellenkezője is elhihető. De mondtam: máris akadnak tanult emberek, akik ezt a maszlagot beveszik és még terjesztik is. De nem baj, csak kétharmados többségünk ne legyen.
A 100 milliós végkielégítés után is több millió forintot keres a BKV-vezető
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=118723