"A IT felszólította a Társaság vezetését, hogy a szükséges finanszírozás biztosításáról
kezdeményezzen tárgyalásokat minden lehetséges finanszírozóval, a Társaságot jelenleg is
finanszírozó bankkal, a Társaság többségi tulajdonosával a Társaság rövid, közép- és
hosszútávú hatékony működőképességének fenntartása érdekében, ezek eredménytelensége
esetében fontolja meg a szükséges jogi lépések megtételét a Társaság, de különösen a
hitelezők védelme érdekében."
Megint csak a vádaskodás.:-(
Nem a "trollok" miatt pörög a fórum, ha nem vetted volna észre, hanem Hathor sorozatos, sokszor ide nem illő "őrjöngése" miatt.
Érdekes, amint csendben tudott ma maradni, azóta nem született a tiéden kívül hsz.
Észre ne vedd, az a lényeg.:-(
Nagyon felpörgött a topic.
Az alapkérdéssel kapcsolatban hűteném a kedélyeket. Alapvetően ha KEG akarná, szét tudná bombázni a negatív véleményeket. Érthető okoknál fogva inkább lovat ad alájuk. Majd megérkezik az ügyvédnő a kérdésével. Azért ennek is megvan a maga bája.
Szvsz nem szabad túlzásokba esni! Ez egy nyílt fórum. Mindenki azt ír, amit akar. És ha van is hatása a topicban megfogalmazott véleményeknek, akkor sem gondolhatjuk komolyan, hogy a tévedésekért, esetleg szándékos hangulatkeltésért valakit ki kellene tiltani a fórumról. Ha valaki megharapta a negatív véleményeket, annak az a büntetése, hogy vagy realizálta a bukóját a mélyponton (26-nál) vagy kimaradt az emelkedésből. Ha ezért most itt kitiltásért ácsingózna, azzal nagyon nem értenék egyet. Itt mindenki felel a véleményéért. Ha valaki nagyokat téved vagy marhaságokat állít, az szembesül vele. Aki marhaságokat ír, de valaki mégis komolyan veszi, hát áldásom rá! Majd megtanulja. :)
Ha valakik sűrűn hazudoznak, akár kórusban is, hát istenem. A tőzsdén sokszor évek is eltelnek őszinte szó nélkül. Számolni kell vele.
Egyébként mi papírral rendelkezők bizonyos mértékig hálásak lehetünk a halál kommandónak. Ezt nagyon komolyan gondolom! Azáltal, hogy kidumálják a bizonytalanokat a papírból, erősítik a papírt. Az más kérdés, hogy mennyire tisztességtelen amit tesznek.
Az igazán komoly veszteségünk ebből a folyamatból az, hogy érdemi viták, eszmecserék nem tudnak kialakulni, mert azonnal szétbombázzák a trollok. Ezt viszont el kell fogadnunk. A tőzsde nem arra van kitalálva, hogy a kicsik „megfejtsék“ a folyamatokat és nagyokat kaszáljanak, a nagyok pedig elveszítsék összes pénzüket.
navcatorban semmi jogi dolog nincs. logika alapján feltételezem, hogy ha az elmúlt lassan 3 hónapban nem jött róla hír, akkor az a felszámolási kezdeményezés már rég a múlté. De tudjuk neked a matek nem az erősséged, így jó eséllyel a logika sem az.
azt írtam, hogy ha nincs beadva a fellebbezés akkor már lenne másodfokú ítélet. vagy te azt gondolod, hogy ha adnak egy határidőt első fokon, hogy 15 nap, majd abban nem történik semmi, akkor utána még hónapokig nem jön ki a jogerős másodfokú (vegyük úgy, végleges) döntés?
december óta nem jött másodfokú döntés a felszámolásról, így joggal feltételezhető, hogy történt fellebbezés.
ennyit rólad mára, nem tépet a számat, mert falra hányt borsó tipikus eset vagy.
Nem fogom rágni a csontot tovább az unatkozó chatelőkkel.. akiknek más dolguk nincs, csak egész nap chatelni és osztani papír nélkül a részvényeseket.
Meghagyom a szórakozási lehetőséget nekik!
Én intézem dolgaimat, és szépen várok a pakkommal!
azért mert az ügyvédnő nem olvasta a jogi kamuid még itt vannak a topikban
pl folyamatosan azt állítottad hogy kifizették a Navcatort hisz nem jött bejelentés
és hogy szerinted már a fellebbezés után kb 1 nappal döntött a másodfok
jut eszembe ha közlik ki lehet vizsgáltatni mikor is jött ki, bár szerinted réges rég és a jogerős bírósági döntésekről nem kell a tőzsdei cégeknek tákékoztatást nyújtanitőzsdeu
Mondtam. Felőlem röhöghettek, utálhattok.
Senkinek nem akartam rosszat, nem akarok rosszat. Én normál gondolkodás alapján cselekszem.
Tőzsdézem. Mellette a cégekbe amibe befektetek. növekedést várok, annak árfolyamában is.
Sajnálom, ha nem tetszik.
Tanulj meg egyszer tőzsdézni.
te jobb, ha csendben maradsz, vagy legalább magadba néznél és pár hétre hátrább húzódnál!
"#54351) Re: ex és a matek
Értékelés: 0
előzmény (#54120: DoktorMinorkaVidor) | válasz erre | Tegnap, 18:52
Az előző látom, hogy többször ment el – elnézést, egyszer indítottam, de úgy látszik nagyon akart.
Már elvesztem ebben a rengeteg írásban, de olvastam, hogy maga ellen lett fordítva amit írtam. Rögzítenem kell ezért, hogy Öntől soha nem olvastam téves jogi állítást, Exmnbs1-től többször, ráadásul rosszhiszeműen és ártón. Q4 pl., Tpt. többszöri téves felhívása. Díjazom az elhivatottságát, de ha orákulum akar lenni, tárgyi tudás is kéne mögé – bocsi Exmnbs1, de ez van.
dr-papocsi-katalin"
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?