Ezt ki mondta?
Biztos nem en.
Kanyiztok ossze vissza itt.
Kanyiztok a Dr.minorkarol, valami torveny sertesrol vagy mirol. Kanyiztok a nick nevekrol, mindenkire raeroltetve a neveket.
Kamuztok a felbeszelesrol. Mikozben az ember az elkepzeleset mondja el.43on kezdtem venni 28ig a papirt, addig vegig oltottatok elbukom a penzem. Senki ne vegyen. 26nal, hogy ilyet meg nem lattatok, ures a konyv, johet a csod, meg nulla, meg 10ft. Es csak a bolond blogos veszi, meg uttakarito. Utana elindult fel. Minden kamu volt nektek. Sose lesz 43am folott, jol bebuktam. Utana mondtam fules celara 42-43, majd fibo 261.8 52-53fton. Jottek a kerdesek hol van Hathor 40e hol van hathor 50-e? Utana amkor lett, akkor kamu volt minen, csak en rajzoltam chartot. Ekozben 42nel elobb lesz 30, mint 50. Akkor is 56lett. Megkertek az olvasok az lepjen le, aki elveszti az elobb 30 mint 50et. Elerte elobb 50et. Akkor megszolaltatok, nektek ne parancsoljon senki. Ekozben papir nelkul Ti parancsoltok a reszvenyeseknek, fogjak be, ne irjanak a topikba. Ekozben vegig csod, felszamolas, tolvajozas, haremezes, meciar feleseg lejaratas.. tolvaj bandazas... a nagy megmentok megmentettek a reszvenyeseet, a 26-56os emelkedestol. Mikozben chart alapjan latok emelkedo potencialt a papirban. Megerositette az ugyvedno is, hogy rosszul gondolatok.a chart kerdest. A csokkeno trendet mar regen torte, es emelkedo trenbe valtott 26tol. Melle megerkezett az uj vezetes is. Tanulo mar a novekedesi potencialt is latta hozza. A ceg kozlemenyt tett kozze, hogy vevoi igenyek kiszolgalva, szallitmanyozas rendben halad. Tavalyi 5db. Csod felszolitasotok rendre elmaradt. Mellette amig vartak a csodotoket az emberek, addig duplazott a papir. Milyen kartekony hatassal voltam a reszvenyesekre, akik vettek velem esetleg 43tol le 26ig? Sokan kiszalltak 56ig. En nem, en tartom es bovitettem a pakkom. En nem mondomsenkinek vegyen keget. En vettem, es konjukuralis valtozast varok a recesszio utan, ami a cegek eredmenyessegere is kihat, ennek megfeleloen, kelloen alacsony szintre lett leutve ez a papir. Igy tovabb varom a minimalis celaraimat.
Minden mondatotok a reszvenyesekrol, a mondatainkrol ferdites.Mindenben rosszat kerestek, ffelteteleztek. Felfoghatatlan szamotokra, hogy valaki tud keresni ezekkel a papirokkal, mikozben mindenki bukik. Mindenkinek mas a pszciho szintje, tapasztalata, kockazatturo kepessege.
Tovabbi jo csod varast, ATL varast, csod, masodfoku itelet varast, es a reszvenyesek kirablasanak varasat!
Mindenki számára nyilvános és visszakereshető az, amit itt írt a fórumba. Nem azt mondtam, hogy konkrétan vételre buzdít, de valótlanságokat, alaptalan dolgokat állítva, chartokat rajzolva a sokszor nulla forgalmú aukciós kereskedésű részvényre igenis félrevezető.
Kedves sly36!
Nem tudok egyetérteni Önnel, Hathorral kapcsolatban...volt módóm privát levelezni vele...
Mindig azt hangoztatta, hogy a döntések nekem kell, meghozni...
Soha nem biztatott a papír vásárlására
2009 óta veszem a papírt...nagyon "kis büfi” vagyok...ex szavaival...
Hoztam hibás döntéseket...de hoztam tán jokat is...az én kis befektetésem 100-on még így is duplázhat
Nagyon bízom a papírban
ez csak megérzés...
Üdv. THOKJO
Nekem nem ellenségem Hathor, elhiszem, hogy élőben ilyen. Sajnos a fórumon nem ezt az arcát mutatja. Azt hiszem, Ön nem olvassa mindig a fórumot (nem is lehet követni épp a hozzászólások száma miatt), rendszeresen napi több száz (!) kommentben képes másokat minősíthetetlen hangnemben szidni, a cégről, leendő eseményekről lódítani, valótlanságokat állítani. Ön ismer engem is, nem állítanám, ha nem így lenne, viszakereshető a fórumban. A magam részéről nem is írnék a fórumba, csak néha olyan durva módon mennek a kamuzások (nemcsak Hathor részéről), hogy muszáj beleszólni épp azért, hogy az idetévedő, esetleges potenciális befektetők ne csak a rózsaszín ködöt lássák. Felesleges meccsek ezek, ezzel egyetértek, de a meccseket főleg Hathor kezdi. Az pedig főleg zavaró, ahogy személyeskedve engem összemos másokkal.
Kedves Szilvia!
A józan észre hallgatni túlkomnibálás helyett jellemzően jobb, szerintem.
Az a baj, hogy bemerevedtek a frontok. Hathor ellenség lett, pedig egy tök jó srác. Én láttam, hallottam élőben, úgy bekérdezett a szlovákoknál a közgyúlésen, hogy csak néztem. Bátran, okosan. A közgyűlés arca volt, fickós friss és hiteles, ezt állíthatom. Nem nyalt, sőt, és nem is szivárogtatott – nem is lett volna mit, minden érdemi információ korrekten meg lett hirdetve. Nem lett ebből, ahogy a többből sem hír, mert nincs hír, nincs válasz, ahogy jelezték: építkezési időszak van. De nem az a sunyi akinek hiszik, sajnálom, hogy az általam forráskezelésben tisztelt Exmnbs1 is ilyen súlyosan téved. Felesleges meccseket vívnak szerintem, ahelyett, hogy együttesen a lényegre koncentrálnának. Ami van, azt fejteni, jóval érdekesebb egymás ekézése helyett, szerintem.
Törölt felhasználó2014. 02. 17. 19:09
Előzmény:
törölt hozzászólás
Kedves Decorum,
én tudom Ön ki, és mindent értettem amit írt, ismer is, tudhatja is, hogy bízhat bennem. Respektálom, és nem kell bemutatkoznia. Mivel ismer, tudhatja, hogy nem szimpla leíró vagyok. Amit felvet nem idevaló téma, lehet persze rugózni rajta, de minek. Az úm. ’gonoszok’ védelmében: nagyon is szívemberek, csak sok rosszat láttak. De tetszik, hogy mentős Ön is, meg tetszik, ahogy van. Hogy ki nem adom: alap. Keressen meg ha gondolja, az elérhetőségeim nyilvánosak.
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?