Te meg nyomod a frankót! 929 mrd ktgvetési hiány az valójában többlet.
Egyszer majd talán kijózanodsz. :) Vagy megjön az eszed.
Nem. Inkább az előző. :)
Valamit nem értek. Miért lennék ideges? Mulatok rajtatok. :)
Ti erölködtök itt ilyen marhaságokkal:
30/50,ATL, jelzálog, csőd, felszámolás, hatósági ár értelmezés,
-929mrd ktg-vetési hiány az valójában többlet, 100 m bérleti díj tartozás 313 köbös tárolórész után, soroljam? :)
Ekkora marhaságot én még soha nem írtam. Sőt a jó oldalon álltam a viták egy részében. Szvsz ti lehettek idegesek, mert az orrotok alá dörgölöm. :)
:)
30/50,ATL, jelzálog, csőd, felszámolás, hatósági ár értelmezés,
-929mrd ktg-vetési hiány az valójában többlet, 100 m bérleti díj tartozás 313 köbös tárolórész után, soroljam? :)
Ezek konkrét marhaságok. Mind tőletek származnak. Nem ültök fordítva a lovon. :) Telitalálatos megállapítások. :)
"Tisztelt részvényesek! (DECORUM)
Én voltam Dunaalmáson mert volt ott megbeszélésem. Miért, az magán ügyem. Igen a cég működik és dolgoznak. Hogy valakit emberek ismeretlenül gyaláznak az fáj!Beszéltem Meciárral és most is komoly embernek tartom. Hogy a cégben voltak nagy svindlik,ezt mindenki tudja és ezért van az átvilágítás. Vizsgálják a felelősöket és remélem felelni fognak.Ha valamit látni akarunk meg kell nézni és nem a kikopott székünkben ülve kell véleményt mondani.
Bercivel kapcsolatban meg nem írnák hozzászólást."
Én nem szeretnék vitatkozni veled,mindenkinek meg van a stílusa,neked a bercié jobban tetszik hát akkor vele beszélgess. Biztos jól meg értitek egymást.
:)
Terelő művész!
Ki az aki állandóan a Ft-ot elővezeti!?
Én az írtam neked, hogy a tavalyra várt ATL-ed elmaradt. Attól kezdve mindenről írsz. (Visonkáról, DMV-ről, hogy én hoztam szóba HUF témakört. Egyébként szokás szerint NBM hozta elő, én csak reagáltam Sly felhívására, hogy KEG-ről beszéljünk. :D)
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?