Ezzel a beírásommal miért is vettem védőszárnyaim alá a kitiltott Bercit? (ne válaszolj)
Akkor elmesélem neked, hogy én nyomtam fel a modinál, mert minősíthetetlen volt.
Nem hiányzol.
Tetszett, nem tetszett, védő szárnyaid alá vetted.
(#53490) Re: ?????????
előzmény (#53489: tanulo59) | válasz erre | péntek, 13:33
Sajnos a Te kamuzásod Meciarral való beszélgetésről sem különb...sly36
Azért az nagy különbség, hogy az egyik piros lapot kapott, a másik pedig itt van. :)
Nekem nem hiányzol.
Tetszett nem tetszett, védő szárnyaid alá vetted. (Csak szokás szerint nem emlékszel az előző bejegyzésedre. )
(#53490) Re: ?????????
előzmény (#53489: tanulo59) | válasz erre | péntek, 13:33
Sajnos a Te kamuzásod Meciarral való beszélgetésről sem különb...sly36
A különbség ott viszont elég kontrasztos, hogy az egyik piros lapot kapott, a másik itt van.
Itt meg mi történt!?
Végre új tehetségre bukkant Ex és Sly, alakult a csapatépítés, erre piros lapot kapott az új versenyző!?
Valahogy ez a csapat gyakorta kerül szembe ilyen problémákkal. NBM-et a Stocky-ról dobták ki, az új géniuszt innen. Azért ez beszédes. :)
Tényleg érdekel miket írt, ami a halál kommandónak így tetszett, ugyanakkor kiverte a biztosítékot. Rendesen belehúzhatott. FHB-nél bepiálva egy hasonszőrű rendesen anyázott, de figyelmeztetéssel megúszta. Akkor ez mit művelhetett, ha azonnal kivágták!? Erről lemaradtam. :)
most hogy megismételted még kevésbé hihető
"Beszéltem Meciárral és most is komoly embernek tartom."
most is????
"Hogy a cégben voltak nagy svindlik,ezt mindenki tudja"
azért szavazták meg nekik a felmentést(((((((
"Ha valamit látni akarunk meg kell nézni"
én pl látni akarom a másodfokú döntést, hol kell megnéznem????
Törölt felhasználó2014. 02. 09. 18:49
Előzmény:
törölt hozzászólás
Tisztelt részvényesek! (DECORUM)
Én voltam Dunaalmáson mert volt ott megbeszélésem. Miért, az magán ügyem. Igen a cég működik és dolgoznak. Hogy valakit emberek ismeretlenül gyaláznak az fáj!Beszéltem Meciárral és most is komoly embernek tartom. Hogy a cégben voltak nagy svindlik,ezt mindenki tudja és ezért van az átvilágítás. Vizsgálják a felelősöket és remélem felelni fognak.Ha valamit látni akarunk meg kell nézni és nem a kikopott székünkben ülve kell véleményt mondani.
Bercivel kapcsolatban meg nem írnák hozzászólást.
ha jobban tudod mint a szlovák miért nem jelentkezel és veszed át a vezetést? bárkiből lehet cégvezető, ha bemutat egy jó programot, és van elképzelése a jövőről és ezzel meg tudja győzni a részvényeseket. szlovák tett 1-2 dolgot, pénzt vitt a cégbe, részvényt vett és dolgozik.
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?