a primagáz telepőr nem aggódott - kamus szerint )
aztám mikor "bezárt" pontosabban összevont két palackozott akkor itt ment a szövegelése ))))))))))))))
700m évi nyeresége kb annyi mint a kreg éves bevétele?
mivel azok is más beszerzési forrást kerestek idén, lehet több lesz
amúgy a növekedések azzal magyarázható hogy itt nem csak a lakossági ár lett hatósági, hanem az összes
így sok cég, kisvállalkozó is átállt a 11.5 palackra
naná
ezeket a számait teljesen felesleges számolgatnia egy olyan cégben ahol kirugták a régi vezetést és bevásárolta benne magát egy szlovák tulajdonos.
Itt más dominál, nem a pb rezsije, meg a mérlege. Majd rájön.
hogy hogy milyen? 45-26
ja és a 2x50% autógáz adó emelése
pb rezsi magyarul 10%-kal többet kell értékesíteni azonos bevételhez
hüle is kitudja számolni
mert van a zászló és az árbóc.
Ez éppen árbóc példa. Nem fogok órákon át tankönyvi példákat keresni a neten, amíg találok egy abcde szerkezetű zászló bemutatást. A lefutás ugyanaz
és milyen hatása lett az árfolyamra?
Azóta is nyomja a távhő csökkenését, meg a villany rezsi csökkentését.
Szeptemberben volt PB rezsi.. aztán onnan szépen felduplázott három hónap alatt a papír, ahogy kijött a csökkentés.
2012decemberétől minden nap írta milyen rossz lesz KEGnek. Olyan rossz lett, hogy azonnal jött befektető rá, meg duplázott a papír.
Nem baj.
Macika.
A divergenciás képet is bemutattam tegnap magának. A divergencia előre mutatta a duplázást! Nekem mindegy maguk mit gondolnak én a magam tapasztalatára hagyatkozom. Maguknak marhaság, nekem bejött eddig.
mondtam anno 30 felett kidobott pénz!!! s lám 26-ra esett be. akkor is vitatkoztál sportszerűtlenül ))))
amúgy ha nem jött volna a kiszárítós jobbos szlovák, meg az otc-s ólon keverő csókosa
hát az esseni ott lesne 25 névértékkel (ez amúgy most is necces, vagy a 50) és apportálná a cuccait
ennyi
legyél sportszerű
mi lesz itt? ki tudja.. de valami nem stimmel sztem
lehet nem jön be, én ezt látom, ami erősít az elképzelésem mellett. Ha nincs chart, akkor is fel várom. Minél több lábon áll az ember az elképzeléseivel, annál stabilabb
Veled nem csak azért nehéz vitatkozni, mert értelmezési problémákkal küzdesz, hanem azért is, mert sokszor az előző bejegyzésedre sem tudsz visszaemlékezni. :)
De ebben is segítek!
Többször felhívtam a figyelmet arra, hogy TA-hoz lövésem sincs. Tehát az ilyen irányú vitáktól elhatároltam magam.
Ha ezt elfogultságnak értelmezed, .... :)
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?