Nem szeretnélek megsérteni! Te kulturált hangnemben érvelsz szégyellném magam, ha nem ezt viszonoznám. Kérlek, ha elfogadható a stílusom, vitassuk meg. Szvsz ez egy fontos téma!
Ez teljesen rendben van. De ha egyszer valaki jól ült a lovon, akkor ettől kezdve a bölcsek köve a zsebébe kerül. Itt mindig a jövőt kell "megfejteni". Csak abból lehet árfolyamnyereséget elérni. Most akkor ha valaki régebben jól beszélt, akkor 26-5x között beültethet?
Én KEG-et fundásan nagyon gyengének ítéltem meg már hosszabb ideje. Viszont ennek ellenére úgy érzem, ez nekem való papír. Gyengébb idegzetűeknek továbbra sem ajánlanám!! Eleve nem ajánlok soha semmit vételre sem, eladásra sem!
hidd el, vannak olyanok, akiket ex-hez hasonló fórumozók beszéltek le arról, hogy megvegyék a 2500 Ft-os genesis-t. akit erről le lehetett akkor beszélni, az jó eséllyel a mai napig tartogatná a részvényt, ha akkor nem beszélik le a bevásárlásról. mert akit a fórumon erről vagy arról meg lehet győzni, az már csak ilyen, nehézkesen hoz döntést, és ragaszkodik ahhoz, nem veszi észre, hogy ilyen erővel vásári jóshoz is járhatna... sokan vannak ilyenek, elég csak itt körül nézni.
én ma néztem rá először a keg-re. megnéztem az elmúlt éves jelentéseiket. sorra hozzák a veszteséget, ÜZEMI soron... ez nagyon sokat elárul a cégről. szó szerint pénzbe kerül az, hogy egyáltalán üzemeltetik. pénzt lehetne megspórolni a bezárásával.
akkor mi érdek van az üzemeltetés mögött? egyszerű: aki üzemelteti, az számos módon tud pénzt kivonni a cégből. nem osztalékra gondolok... amíg maradt 1 ft, amit el lehet sumákolni, addig megéri. ennyit a cégről.
persze, mindenki hozza meg a döntést, én csak annyit tettem, hogy a döntés meghozatala előtt más szögből is megvilágítottam a dolgot.
ha nem a beültető miatt veszi meg valaki a részvényt, akkor nem is az én szavaim fognak neki jelentőséggel bírni.
Jó! Akkor 26-tól 5x-ig Ex, Sly, NBM -nek sikerült. Mindenkit jól átvertek.
Én mégsem e miatt vagyok/voltam velük vitában. A tőzsde kemény iskola. Itt mindenki előbb utóbb megtanulja az alap leckéket. Hanem az összes felvetésre sértegetésekkel, rossz érvekkel válaszoltak. Érdemi vitát nem lehet velük folytatni, mert leginkább csak sértésekkel válaszolnak. Miközben olyan alapvető ismeretekkel sem rendelkeznek, hogy a hatósági ár mire vonatkozik, a képletet mire hogy kell alkalmazni.
igazat adok neked-nem vitázom-abban viszont nekem van igazam, hogy a hibás döntésért nem mást vagy másokat kell okolni hanem magunkat...nyilván mindenki nyerni akar de azt tudjuk, hogy az nem mindenkinek sikerül. ne legyen félreértés köztünk én nem vitatkozom sem veled sem mással...mindenki másképp csinálja...mindenki más összeget kockáztat de a felelősség mindenkinek a sajátja:)
További szép napot:)
Üdvözlettel:
régen volt, az biztos. azóta az már nem buli. átnyergeltek más részvényekre, és megy a fibo-funda-ABC szöveg, hogy minél magasabb áron tudjanak dobbantani.
Kezeljük helyén a dolgokat.
Akár felbeszélő valaki, akár lebeszélő, ha fordítva ül a lovon, akkor bosszankodhat, aki rá hallgatott. Viszont aki másokra hallgat és nem a saját elképzelései szerint tőzsdézik, annak nem sok esélye van.
Tehát a fórum szvsz arra való, hogy gondolatokat ébresszen. Az is jó gondolat, ha valakinek a véleménye annyira nem tetszik, hogy ellene megyünk a tőzsdén és esetleg bejön.
Néhány hsz-szel ezelőtt éppen arra hívtam fel a figyelmet, hogy csak a mentálisan jól felkészült tőzsdéseknek merném ajánlani ezt a papírt. Erre felbeszélőnek titulált egy nick. Valszeg nem tudta értelmezni a mit írtam. :)
Az biztos, hogy aki jól csinálta az tudott ebben a papírban duplázni az elmúlt időszakban. Az összes lebeszélő leszerepelt. Én nem realizáltam, félreértés ne essék. De az eddig leírt véleményeimet továbbra is magyarázkodás nélkül vállalhatom.
mivel ezzel a taktikával fosszák ki a kezdőket, ezért fel kell rá hívni a figyelmet!!!
amíg ezt Magyarországon törvény nem bünteti, addig marad ez a módszer...
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?