Én senkit nem akarok megtéríteni.
Elmondom mindig a véleményemet. Az hogy Ti mindenbe belemagyaráztok valamit, az a Ti dolgotok.
Nehogy már Trist, Decorumot vagy másikat akarjam megtéríteni...
Van véleményem amit leírok. Azért van a fórum.
Neked semmi papírod nincs, mégis több hozzászólásod van minden nap, mint nekem.
Nyugodtan számolj utána.
Kinek nyalok be?
Hagyjuk már.
Ti ültök a baérjaitokon. Azt nem tudod hogy lehet 3MFT árbevétel FUSOban, pedig egy éve abban csücsülsz. Egy közgyűlésre nem dugod oda az orrod, de várod a fellendülését.
Akit nem érdekel semmi, csak chatel, az nem is fog keresni.
Bűzlik a sok buta agyvelő..
Olyan emberek akik nem képesek mentálisan ott lenni, nem tudok mit kezdeni. Még Te is kitartóbb vagy a nagy semmiért. Lóvéd nem lesz ebből az egész napos síránkozásból, mégis csinálod.
Na mindegy, nem folytatom.
(nyilván Trisről nem beszéltem)
Vannak emberek, akiknek nem való a tőzsde.
Még egyszer elmondom!
Ágyúdörgésben kell venni!
Kis kockázat kis pénz, nagy kockázat nagy pénz! Kalkuláld be, hogy nullát is érhet a portfoliód, de cserébe ha bejön a számításod, hiszel magadban, kitartó vagy.. akkor triplázhatsz is! Mindenki számolja ki elvárásait a tőzsdével szemben! Nem kell messzire menni! Mtelekom történelmi aljánál járogat!! Mit tehet a részvényes? Vár! Aki nem bír várni, ne tőzsdézzen!
A hátra húzott csúzli nagyot lő! Akár csak a vízbe nyomott labda!
Engem a sok rinya nem érdekel. Az sem ha nulla, vagy mínusz egy forint lesz az értéke a portfoliómnak!
Be van kalkulálva mindig.
Teljesen másképpen látom a dolgot, mint Ti! Ellenben ezt a 56nál hú de boldog vagyok,50%os fibo szintnél meg összerogyok szindromát nem kéne csinálni.
Hathor, az van hogy a régi elkötelezett Kegeseknek, Decorumnak, Montunak, Trisnek is itt valami elkezdett bűzleni......
érdekes lenne Steier véleményét is elolvasni
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?