Látom a mai nap ellenpélda a fireblade által nehezményezett mutyira. Ma nem pár darabos felkötések vannak, hanem nagytételes lekötések:DDDD vagy nem?!:D
Sajnos ez a részvény a magánnyugdíjpénztárak ellopása és a gazdaság szétverése, valamint a bankszektor ellen vívott "szabadságharc" eredményeként illikvid. Pár kisbüfi játszik vele, de a nagyrésze (köztük én is) ül a papírjain a nagyokkal egyetemben és várja a narancslufi kipukkanását. Szerintem a buy and hold stratégia, ha valakinek van elég fölös pénze és ideje a realizálásra ki fog fizetődni. Ha majd csak 18-ban, akkor még sok lehetőség lesz a jelenlegi pozik higítására.
Most olvastam egyébként a cikket,semmi különös dolgot nem találtam benne ami miatt Jaksity-t bárhova is sorolni kéne és nem is csalódtam benne.A maga szkeptikus felfogásában a valóságot tükrözte!
Azért ezt is olvassátok el. :link
Bubuka,eddig jól megvoltunk,szeretném ha így is maradna./és nem kezdenél te is személyeskedésbe,annál eddig értelmesebbnek tartottalak,nem úgy mint egyeseket/
Jaksity-t pedig személyesen ismerem,és nem sorolom sehova,legalábbis nem ahogy ti gondoljátok! :)
FHB:Most vedd!