Szerintem egyelőre elég a kötvényekből beáramló friss tőke, és a nyereséget is visszaforgatják az új projektekbe, és szerintem a társaság hitelképes is.....Új kibocsájtásokat esetlegesen egy nagyobb külföldi érdeklődő (pl. befektetési alap) válthatna ki.....
Nos, Én úgy tekintem az RFV Nyrt. befektetésemre, hogy a mai naptól (bejelentésektől) kezdődik a második "futam".....Gondoljunk csak bele, megnyerte a társaság az egész gyergyószentmiklósi fűtést (nem csak egy-két városrészt !!!) lakosság 20 ezer fő, szerződés 25 év, (Még nincs tájékoztatás ez a hír mennyiben befolyásolja az árbevételt az EBITDA eredményt, EPS, stb...)
- Zilah: a társaság részben veszi át a fűtés szolgáltatást, de könnyen elképzelhető, ha meglesznek elégedve a szolgáltatással, könnyen egy gyergyói helyzet alakulhat ki, miszerint megnyerik az egész várost....Lakosság 63 ezer fő, szerződés 49 év.
- Marosvásárhely: a társaság szintén részben veszi át a fűtés szolgáltatást, de az előzőekben leírt forgatókönyv ebben az esetben is elképzelhető....Lakosság. kb.146 ezer fő, szerződés 25 év.....
Még egy adat - aki esetleg elsiklott a hírértéke felett - az RFV Nyrt. által tulajdonolt ill.üzemeltetett hőkapacitás, 75MWt volt, a két új projekt együttes hőkapacitása, 185MWt. (Villamos kapacitás: 16 MWe).
LEÍROM MÉGEGYSZER: 75 MWt volt és összesen 260 MWt lett. Azt hiszem a számokhoz (tényekhez) sokat nem kell hozzátennem......Az elemzők még fel sem fogják a társaság fejlődését, a fontosabb mutatók úgy emelkednek mint a "talajvíz".....És a projekt vadászat nem fejeződik be, kíváncsian várom a következő jelentkezőt (van bőven az biztos).......
RFV 2009
Az alját nem látom egyenlőre, de én vettem az elmúlt napokban.
2010 előtt és 10000 alatt nem áll szándékomban megvállni tőle.
Ha csak.....